Σάββατο 29 Νοέμβρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Συγκέντρωση για το δασοκτόνο νομοσχέδιο

Σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας καλεί «τους πολίτες και τους φορείς που ενδιαφέρονται για το φυσικό περιβάλλον και τα δάση της Ελλάδας» η «Κοινωνική Δράση για τα Δάση», την ερχόμενη Τρίτη 2 Δεκέμβρη στις 7 μ.μ., μέρα που θα ξεκινήσει η συζήτηση του νομοσχεδίου για τα δάση στη Βουλή.

«Το νομοσχέδιο αυτό είναι ακόμη ένα μέτρο που περιπλέκει την υπάρχουσα νομοθεσία, αποδεσμεύει από την προστασία της δασικής νομοθεσίας πολλά εκατομμύρια δάση και δασικές εκτάσεις, νομιμοποιεί καταπατήσεις, ενώ, σε συνδυασμό με την κατάργηση του τεκμηρίου κυριότητας του Δημοσίου, ξεπουλά τη δημόσια περιουσία και ανοίγει το δρόμο για νέους εμπρησμούς, καταπατήσεις και αυθαίρετα». Τα παραπάνω τονίζει στο κάλεσμά της για τη συγκέντρωση η «Κοινωνική Δράση για τα Δάση», ζητώντας επίσης «από όλους τους βουλευτές την καταδίκη αυτής της πολιτικής και την καταψήφιση του νομοσχεδίου».

Στη συγκέντρωση «θα υπάρχουν εικαστικά δρώμενα, μουσική και άλλες εκδηλώσεις που θα καταγγέλλουν αυτό το νομοσχέδιο και θα ζητάνε μια άλλη αντιμετώπιση για τα δάση που είναι πηγή ζωής και αναψυχής για τον ελληνικό λαό», καταλήγει η ανακοίνωση.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ