Σάββατο 29 Νοέμβρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ
Στις κάλπες οι μηχανικοί

Αύριο Κυριακή προσέρχονται περίπου 90.000 διπλωματούχοι μηχανικοί - μέλη του ΤΕΕ, στις κάλπες για την ανάδειξη της νέας Αντιπροσωπείας του ΤΕΕ (της Βουλής των μηχανικών), αλλά και των Αντιπροσωπειών των 17 Περιφερειακών Τμημάτων ανά τη χώρα, καθώς επίσης και για τα Πειθαρχικά Συμβούλια.

Η μόνη δύναμη που μπορεί να βγάλει το ΤΕΕ από τη σημερινή κατάσταση της αδράνειας και της υποταγής είναι η «Δημοκρατική Πανεπιστημονική Κίνηση Μηχανικών». Η μόνη δύναμη που μπορεί να εγγυηθεί τη συμπόρευση των μηχανικών με το εργατικό κίνημα, για την απόκρουση της ολομέτωπης κυβερνητικής επίθεσης στα κατακτημένα με αγώνες δικαιώματά τους.

Η μόνη επιλογή, σύμφωνα με τη Διακήρυξη, είναι η αποφασιστική καταδίκη των κυρίαρχων δυνάμεων στο σημερινό ΤΕΕ, η αποφασιστική - εκλογική και όχι μόνο - ενίσχυση της «Δημοκρατικής Πανεπιστημονικής Κίνησης Μηχανικών». Είναι η μόνη επιλογή προοπτικής για κάθε συνάδελφο, ιδιαίτερα μισθωτό, μικροεπαγγελματία, άνθρωπο του καθημερινού μόχθου και της βιοπάλης, επιστήμονα με συναίσθηση της κοινωνικής του αποστολής κι όχι απρόσωπο τεχνοκράτη στην υπηρεσία των μονοπωλίων. «Στις 30 Νοέμβρη η ενίσχυση της "Πανεπιστημονικής" είναι ο δικός μας μονόδρομος»!

Οδηγίες για την ψηφοφορία

Σημειώνουμε ότι οι εκλογές θα διεξαχθούν σε όλη τη χώρα από τις 8 το πρωί ως τις 7 το βράδυ. Στα εκλογικά τμήματα που θα υπάρχουν ψηφοφόροι και μετά τις 7 το βράδυ, η εκλογή θα παρατείνεται με απόφαση της Εφορευτικής Επιτροπής.

Οι προσερχόμενοι στα εκλογικά τμήματα, για να ψηφίσουν, πρέπει να έχουν μαζί τους την Αστυνομική Ταυτότητα ή το Δελτίο Μέλους του TEE. Τα νέα μέλη, τα οποία γράφτηκαν πρόσφατα και για το λόγο αυτό δε συμπεριλαμβάνονται στο Μητρώο Μελών, ψηφίζουν βάσει του Δελτίου Μέλους του TEE.

Τα Μέλη του TEE, α. για να ψηφίσουν δεν απαιτείται να έχουν εξοφλήσει τις συνδρομές τους προς το ΤΕΕ και β. ανεξάρτητα από τη διεύθυνση της μόνιμης διαμονής τους, μπορούν να ψηφίσουν στην έδρα του νομού όπου θα βρίσκονται την ημέρα των εκλογών.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ