Τρίτη 16 Δεκέμβρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ
Μια κουβέρτα για την Παλαιστίνη

Επείγουσα έκκληση

«Ο καθένας μας ας αγοράσει και να στείλει μια κουβέρτα στη Ραμάλα. Ας ζεστάνουμε τους άστεγους Παλαιστίνιους. Ας στηρίξουμε τον ιερό τους αγώνα!». Την επείγουσα αυτή έκκληση απευθύνει προς όλους τους εργαζόμενους της χώρας, σε φορείς και συνδικάτα. η Εκτελεστική Γραμματεία του Πανεργατικού Αγωνιστικού Μετώπου (ΠΑΜΕ).

Και είναι κι αυτή, άλλη μια πρωτοβουλία του ΠΑΜΕ για να στηριχτεί η Ιντιφάντα και ο αγώνας των Παλαιστινίων για ελεύθερη και ανεξάρτητη πατρίδα. Είναι μια ακόμη έμπρακτη βοήθεια στο δοκιμαζόμενο αγωνιστή λαό. Και μια κουβέρτα σημαίνει πολλά, καθώς όπως εξηγεί σε ανακοίνωσή του το ΠΑΜΕ, «οι επιδρομές του ισραηλινού στρατού κατοχής που γκρεμίζει σπίτια, γκρεμίζει σχολεία, καταστρέφει νοσοκομεία και καίει ακόμα και τους προσφυγικούς καταυλισμούς» στερούν τον άμαχο πληθυσμό από στοιχειώδη μέσα διαβίωσης.

Μπορούμε, λοιπόν - σημειώνει το ΠΑΜΕ - την ημέρα που θα πάμε στην αγορά να ψωνίσουμε, για το σπίτι μας, τα παιδιά μας, τους δικούς μας, να δώσουμε 20 ευρώ να αγοράσουμε μια κουβέρτα. Αξίζει το κόστος. Αξίζει να στερηθούμε εμείς το ποσό αυτό για να ζήσει ένα παιδί στην Παλαιστίνη. Για να μπορεί το παιδί αυτό να πετάξει πέτρες στον σιδερόφραχτο στρατό κατοχής.

Οι κουβέρτες συγκεντρώνονται στα γραφεία του ΠΑΜΕ (Εμμ. Μπενάκη 28 1ος όροφος) και στα γραφεία του Συνδικάτου Οικοδόμων (Βερανζέρου 1, Πλατεία Κάνιγγος, 2ος όροφος). Πληροφορίες στο τηλέφωνο: 210-3305219.

Αν για οποιοδήποτε λόγο, αυτός που θέλει να βοηθήσει, δεν μπορεί να αγοράσει και να φέρει την κουβέρτα, μπορεί να καταθέσει το ποσό των 20 ευρώ, στην Εθνική Τράπεζα, στο λογαριασμό ΕΤΕ 129/592366-26.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ