Τρίτη 16 Δεκέμβρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ
Καθημερινό το «όχι» στις απολύσεις

Συνέχεια στον αγώνα τους έδωσαν και χτες οι εργαζόμενοι στο Δήμο Ανω Λιοσίων με τη συμμετοχή τους στις απεργιακές κινητοποιήσεις, που έχουν ξεκινήσει ενάντια στις 600 απολύσεις, που εξήγγειλε ο φιλοκυβερνητικός δήμαρχος Ν. Παπαδήμας. Χτες, ο δήμαρχος μετά από 10 μέρες απεργίας και την απόφαση των εργαζομένων για συνέχιση με 24ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες αλλά και ότι αν δεν παρθούν πίσω οι απολύσεις μέχρι τις 20 Δεκέμβρη θα κλείσουν τη χωματερή, «αποφάσισε» τελικά να τους καλέσει σήμερα το πρωί σε συνάντηση.

Οι εργαζόμενοι που συγκεντρώθηκαν και πάλι χτες, όπως κάθε πρωί, προχώρησαν σε συμβολική κατάληψη για περίπου μία ώρα της ΔΟΥ Ανω Λιοσίων ως ένδειξη διαμαρτυρίας καθώς από εκεί παίρνει ο δήμος τα τεράστια αντισταθμιστικά οφέλη από τη χωματερή και τις άλλες δραστηριότητες που έχει συγκεντρώσει στην περιοχή. Χτες το μεσημέρι συνδικαλιστές των δύο σωματείων των εργαζομένων πήγαν στα γραφεία της ΓΣΕΕ και κατήγγειλαν τη διοίκησή της για το γεγονός ότι όλο αυτό το διάστημα δεν έχει ψελλίσει ούτε λέξη για τους 600 εργαζόμενους που πετιούνται στο δρόμο. Ο εκπρόσωπος του προέδρου Γ. Παναγόπουλος αρκέστηκε να δηλώσει ότι η ΓΣΕΕ θα στείλει εξώδικο στο δήμο Ανω Λιοσίων.

Υπενθυμίζουμε ότι τη συμπαράσταση στους εργαζόμενους έχουν εκφράσει σε σύσκεψή τους οι μαζικοί φορείς της πόλης όπως ΕΒΕ, Συνταξιούχοι, Σύλλογοι Γυναικών, Επιτροπές Ειρήνης, Καθηγητών και άλλοι και έχουν δεσμευτεί να αποφασίσουν να πάρουν έμπρακτα μέτρα συμπαράστασης όπως κλείσιμο των μαγαζιών κ.ά.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ