Τρίτη 16 Δεκέμβρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΜΟΙΡΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Η «μοίρα» των ελλείψεων στοίχισε μια ζωή

Εχασε τη μάχη για τη ζωή 65χρονος με καρδιολογικά προβλήματα, προχτές, στο Κέντρο Υγείας Μοιρών όπου μεταφέρθηκε εσπευσμένα, την ώρα που ο υπουργός υγείας, Κώστας Στεφανής, πραγματοποιούσε περιοδεία.

Παρουσία, λοιπόν, του ίδιου του υπουργού ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του λόγω των σοβαρών ελλείψεων στο Κέντρο Υγείας Μοιρών, αναγκάζοντας τον Κώστα Στεφανή να μιλήσει για άμεση στελέχωση του Κέντρου με Επιμελητή καρδιολόγο, αλλά και σταθμό του ΕΚΑΒ που θα καλύπτει ολόκληρη την περιοχή της Μεσσαράς.

Οι ελλείψεις τόσο σε ιατρικό, νοσηλευτικό και βοηθητικό προσωπικό όσο και υποδομές των Κέντρων Υγείας του νομού αλλά και του συστήματος Υγείας συνολικά, δεν επιτρέπουν στην Πρωτοβάθμια Περίθαλψη την αντιμετώπιση αντίστοιχων ή και λιγότερο σοβαρών περιστατικών, με αποτέλεσμα οι κάτοικοι της υπαίθρου να συνωστίζονται στα δύο νοσοκομεία του νομού, με ό,τι αυτό συνεπάγεται τόσο για τους ίδιους όσο και για τα νοσοκομεία.

  • Με χτεσινή ανακοίνωσή του το υπουργείο Υγείας χαρακτηρίζει το περιστατικό ατυχές και μιλά για τεχνητή διόγκωση που επιχειρήθηκε από μερίδα των ΜΜΕ.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ