Παρασκευή 23 Γενάρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Για να ξέρουν οι αγρότες...

Μέσα στον επικοινωνιακό ορυμαγδό, ο υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και υποψήφιος πρωθυπουργός, Γ. Παπανδρέου, εμφανίζεται και ως ο έχων τη συμπάθεια των αγροτών. Ο ίδιος άρχισε τις αγάπες και τις γαλιφιές στους αγρότες, μπας και τσιμπήσει περισσότερα ψηφουλάκια, από τους δυσαρεστημένους, εξαιτίας της αντιαγροτικής πολιτικής του ΠΑΣΟΚ.

Ομως αν ο Γ. Παπανδρέου θέλει να είναι «ξηγημένος» με τους αγρότες, να τους πει πρώτα ότι πέρσι στις 27 του Γενάρη ήταν αυτός που ως προεδρεύων στο Συμβούλιο Γενικών Υποθέσεων της ΕΕ (υπουργών Εξωτερικών) εισηγήθηκε και ψήφισε: Τη μείωση των αγροτικών επιδοτήσεων κατά 55%, των εξαγωγικών επιδοτήσεων κατά 45% και των εισαγωγικών δασμών κατά 36%. Και να τους πει, επίσης, τι ακριβώς θα ψηφίζει στις Βρυξέλλες, αν γίνει πρωθυπουργός, καθώς και πόσο θα μειωθούν παραπέρα οι αγροτικές επιδοτήσεις μέσα στα επόμενα χρόνια.

Οσο για τον έτερο του δικομματισμού, τον Κ. Καραμανλή, οφείλει κι αυτός να πει στους αγρότες πόσο ...διαφωνεί με την ΚΑΠ και τον ΠΟΕ και τι θα έκανε αυτός, αν ήταν στη θέση του Γιωργάκη, πέρσι στις 27/1/2003... Και με δεδομένη την απόλυτη στήριξη της ΝΔ στις επιταγές της ΚΑΠ και του ΠΟΕ, να πει κι αυτός τι θα ψηφίζει στις Βρυξέλλες, για τα αντίστοιχα θέματα, αν γίνει πρωθυπουργός...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ