Σάββατο 26 Ιούνη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΗΜΕΡΟΔΡΟΜΟΣ
«Με κινητό καμπινέ στην Τουρκία... »

Αντιγράφουμε το απολαυστικής γραφής ρεπορτάζ του Αρη Αμπατζή από την Αγκυρα (στη χτεσινή «Ελευθεροτυπία»):

*

«Θα φέρει μαζί και τον καμπινέ του και, σαν να μην φτάνει αυτό, ο Αμερικανός πρόεδρος κατά την αναχώρησή του από την Τουρκία θα πάρει μαζί του όχι μόνο τον καμπινέ, αλλά και όλα όσα θα έχει εναποθέσει εντός αυτού! Σύμφωνα με τον τουρκικό Τύπο, πρόκειται για μέτρο που έλαβε η περίφημη CIA, για να μην υπάρξει περίπτωση κάποιοι κακοπροαίρετοι να κάνουν ανάλυση επί του DNA, το οποίο θα περιλαμβάνεται στα όσα θα έχει εναποθέσει ο Μπους στον κινητό του καμπινέ!

»Η πληροφορία προϋπέθετε κάποιο ρεπορτάζ, τουλάχιστον για το πώς συνδέεται το DNA με το περιεχόμενο ενός καμπινέ. Ετσι, ρωτήσαμε ειδικό επί ιατροδικαστικών ζητημάτων και μάθαμε ότι κατά την αφόδευση "υπάρχει επαφή των ακαθαρσιών με τα τοιχώματα των εντέρων και, ως εκ τούτου, μαζί με τις ακαθαρσίες παρασύρονται και κύτταρα, τα οποία περιλαμβάνουν DNA». Μετά την καθ' όλα επιστημονική αυτή διευκρίνιση, ρωτήσαμε την επιστήμονα αν η ποσότητα του DNA, δηλαδή στην ουσία, των κυττάρων, αυξάνεται ευθέως ανάλογα με το "σφίξιμο", αλλά η ερώτησή μας χαρακτηρίστηκε "αντιεπιστημονική".

»Σύμφωνα με τον τουρκικό Τύπο, η CIA θα φέρει τον καμπινέ, επειδή, λέει, υπάρχει προηγούμενο. Η MOSSAD, η άλλη θρυλική αυτή υπηρεσία, έχει προϋπηρεσία στην ανάλυση ούρων. Είχε, λέει, διαπιστώσει πρώτη ότι ο αποθανών πρόεδρος της Συρίας Ασαντ είχε καρκίνο, από έρευνα που είχε κάνει επί των ούρων του Σύρου ηγέτη! Είναι ένα άλλο ζήτημα, βέβαια, το κατά πόσο το μέτρο της CIA προκαλεί ερωτήματα για το αν ο πρόεδρος Μπους πάσχει από κάποια ασθένεια, πράγμα που με την εφαρμογή του μέτρου περί καμπινέ, γίνεται προσπάθεια να μην αποκαλυφθεί.

»Η αυστηρότητα των μέτρων οδηγεί αναπόφευκτα στο συμπέρασμα ότι έχουν ληφθεί σοβαρά μέτρα έτσι ώστε ο Αμερικανός πρόεδρος να μην πάσχει από διάρροια κατά την παραμονή του στην Τουρκία. Διότι, αν ο εισαγόμενος από τις ΗΠΑ καμπινές πρόκειται να μονταριστεί στο δωμάτιο όπου θα μένει ο Μπους στο ξενοδοχείο, τι θα γίνει αν υπάρξει περίπτωση κωλοπηλάλας σε χώρους εκτός ξενοδοχείου. Σημ.: σύμφωνα με τον κύριο Μπαμπινιώτη, ο όρος κωλοπηλάλα σημαίνει "επιτάχυνση του βήματος, το τρέξιμο λόγω της πιεστικής ανάγκης για αφόδευση, ιδιαίτερα για όσους πάσχουν από διάρροια". Εκτός αν οι Αμερικανοί φροντίσουν, ώστε ο αμερικανικός καμπινές να συνοδεύει τον πρόεδρο όπου πάει, ακόμη και στην αίθουσα της Συνόδου Κορυφής της Ατλαντικής Συμμαχίας»!

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Πυρκαγιά στον «ΧΥΤΥ» της Παλωστής (2021-09-21 00:00:00.0)
Σημαντικές πρόοδοι στον κυτταρικό αναπρογραμματισμό (2010-07-11 00:00:00.0)
Αλληλοδιείσδυση κυττάρων μεταξύ διζυγωτικών διδύμων (2007-07-22 00:00:00.0)
ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΜΕΤΑΒΑΣΗΣ (2007-04-06 00:00:00.0)
Σφίγγει ο κλοιός με ευθύνη ΝΔ και ΠΑΣΟΚ (2006-12-29 00:00:00.0)
Βιολογία Β' τάξης Γενικής Παιδείας (2000-06-02 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ