Τετάρτη 28 Ιούλη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Τα τρομοκρατικά...

Γρηγοριάδης Κώστας

ΔΕ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ καθόλου με τη διάψευση του υπουργού Τύπου, πως «δεν πέρασαν από την Ελλάδα τρομοκράτες με προορισμό τις Βρυξέλλες». Βεβαίως και πέρασαν και δυστυχώς συνεχίζουν να περνάνε.

Και στον πόλεμο κατά της Γιουγκοσλαβίας πέρασαν (όταν έγινε η Θεσσαλονίκη βάση του ΝΑΤΟ) και στην εισβολή κατά του Ιράκ πέρασαν χρησιμοποιώντας τη βάση της Σούδας.

Στο μόνο που συμφωνούμε είναι στο ότι δεν είχαν προορισμό τις Βρυξέλλες. Αντιθέτως, είχαν ως αφετηρία τις Βρυξέλλες, αφού εκεί βρίσκεται η έδρα και του ΝΑΤΟ και της Ευρωπαϊκής Ενωσης.

Επίσης (αν ενδιαφέρονται) πολλοί απ' αυτούς βρίσκονται ακόμη στην Ελλάδα και συνεχίζουν απτόητοι να παραβιάζουν το διεθνές δίκαιο με κατάφωρο τρόπο, ενώ προστίθενται και νέοι, με όλους τους πράκτορες και κομάντος που θα μας κουβαληθούν λόγω Ολυμπιακών Αγώνων.

ΩΣΤΕ ΕΙΝΑΙ σκάνδαλο η εμπλοκή του Ακη Τσοχατζόπουλου και του Νίκου Χριστοδουλάκη στην πώληση 120 στρεμμάτων στον Αστέρα Βουλιαγμένης; Διόλου απίθανο.

Αραγε, η συμφωνία των βουλευτών της ΝΔ, όταν το Νοέμβρη του 2001 ψηφιζόταν το νομοσχέδιο για την ιδιωτικοποίηση του αιγιαλού και των ακτών, γιατί δεν είναι σκάνδαλο;

Το νομοσχέδιο - τότε - το είχαν καταψηφίσει, φρόντισαν όμως να διευκρινίσουν προς πάσα κατεύθυνση ότι δεν το κάνουν επειδή προβλέπει την ιδιωτικοποίηση κάθε παραλίας, αλλά για ...νομοτεχνικούς λόγους. Ετσι, για να μην ξεχνιόμαστε και να ξέρουμε για τι μιλάμε.


Γρηγοριάδης Κώστας

ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΡΙΣΕΩΣ προς τον Γιώργο Αλογοσκούφη: Πώς είναι σίγουρος ότι με τις προνομιακές ρυθμίσεις που προβλέπει η τροπολογία του για τον «επαναπατρισμό κεφαλαίων» δε θα επωφεληθούν και εκείνοι οι «ημέτεροι επιχειρηματίες» του ΠΑΣΟΚ που - όπως έλεγε η ΝΔ - έβγαλαν τα κέρδη τους στο εξωτερικό;


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ