Τετάρτη 28 Ιούλη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
30ό ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΝΕ - «ΟΔΗΓΗΤΗ»
Στη μάχη του εισιτηρίου

Συνεχίζονται οι καλοκαιρινές εκδηλώσεις της ΚΝΕ σε όλη τη χώρα, με εκδηλώσεις στην πορεία προς το 30ό Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή». Παράλληλα, οι οργανώσεις ξεκινούν τη διακίνηση του εισιτηρίου για το κεντρικό τετραήμερο που θα πραγματοποιηθεί από την Πέμπτη 16 μέχρι και την Κυριακή 19 Σεπτέμβρη στην Πανεπιστημιούπολη στα Ιλίσια. Η τιμή του εισιτηρίου είναι 4 ευρώ την ημέρα, ενώ το κουπόνι κοστίζει 10 ευρώ και είναι και για τις τέσσερις μέρες. Αυτή η «μάχη» του εισιτηρίου, αλλά και η πολύμορφη δραστηριότητα της Οργάνωσης δίνει αφορμή για μια μοναδική επαφή της ΚΝΕ με τη νεολαία, φέροντας στο προσκήνιο τους προβληματισμούς και τις αναζητήσεις των νέων και γνωρίζοντάς τους, με την ανατρεπτική πολιτική του ΚΚΕ. Για σήμερα, έχουν προγραμματιστεί οι εξής εκδηλώσεις:

- Στις 8 το βράδυ, στο θέατρο Κωτσόπουλου (μέσα Παναγίτσα) το ΝΣ Εύβοιας της ΚΝΕ, διοργανώνει εκδήλωση τιμής στη Σωτηρία Βασιλακοπούλου και Ηλέκτρα Αποστόλου.

- Με το ίδιο θέμα, η Οργάνωση Θεσσαλίας της ΚΝΕ διοργανώνει εκδήλωση στον πεζόδρομο Δ. Τερτίπη στην Καρδίτσα.

- Με θέμα την πάλη κατά των ναρκωτικών εκδήλωση πραγματοποιείται στον Αϊ - Μαθιά Κέρκυρας.

Στο μεταξύ, με τριήμερη κατασκήνωση στο Μεγανήσι, η ΝΟ Λευκάδας της ΚΝΕ, τιμά τα 35χρονα της Οργάνωσης και το 30ό Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή». Η κατασκήνωση διαρκεί από τις 30 Ιούλη μέχρι και την 1η Αυγούστου, ενώ παράλληλα την Παρασκευή 30 Ιούλη θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση στο Κατωμέρι, με θέμα «35 χρόνια ΚΝΕ».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ