Τετάρτη 28 Ιούλη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΠΑΣΟΚ
Αντιπολίτευση για τις... διαδικασίες

Κορυφαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ... επιτέθηκαν χτες στην κυβέρνηση, επειδή ακολουθεί την ίδια τακτική με τον πρώην κυβερνών κόμμα.

Συγκεκριμένα, χτες πραγματοποίησαν παράσταση προς την πρόεδρο της Βουλής Αννα Ψαρούδα - Μπενάκη, ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ Δ. Ρέππας και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος Χ. Καστανίδης, διαμαρτυρόμενοι για την απόφαση της κυβέρνησης να εισαγάγει, το περασμένο Σάββατο, «σωρεία τροπολογιών σε νομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών, με αντικανονική διαδικασία».

Τόσο ο Δ. Ρέππας όσο και ο Χ. Καστανίδης, έκαναν λόγο για «αντικανονικό και αντικοινοβουλευτικό τρόπο που νομοθετεί η κυβέρνηση». Βέβαια και δυο παρέλειψαν να αναφέρουν ότι για «άσχετες τροπολογίες» εγκαλούσε το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ από τη θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης...

Από την πλευρά της, η πρόεδρος της Βουλής αναγνώρισε ότι «οι τροπολογίες είναι πολλές, αλλά δεδομένων των συνθηκών, που είναι το κλείσιμο της Βουλής και οι Ολυμπιακοί Αγώνες, είναι αναπόφευκτο να συζητηθούν, δεν αποδέχονταν αναβολή».

Η πλήρης πολιτική ταύτιση των μονομάχων του δικομματισμού εμφανίζεται ακόμα και στις δήθεν διαφωνίες και... αντιπαραθέσεις τους, οι οποίες όμως αφήνουν στο απυρόβλητο την αντιλαϊκή πολιτική που και οι δυο υπηρετούν.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ