Πέμπτη 5 Αυγούστου 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Αντιπολεμικές εκδηλώσεις σε άλλες πόλεις

Αντιπολεμικές - αντιιμπεριαλιστικές εκδηλώσεις, για να τιμηθούν τα θύματα του πυρηνικού ολοκαυτώματος πραγματοποιούνται τις επόμενες μέρες σε διάφορες περιοχές της χώρας.

Στη Θεσσαλονίκη

Αντιπολεμική εκδήλωση πραγματοποιεί στη Θεσσαλονίκη η ΕΔΥΕΘ, την Τρίτη 10 Αυγούστου και ώρα 8 μμ, στο Αγαλμα Βενιζέλου, με τη συμπλήρωση 59 χρόνων από τη μαύρη επέτειο της ρίψης ατομικών βομβών στη Χιροσίμα και το Ναγκασάκι από τους Αμερικανούς.

Στην Καβάλα

Η Επιτροπή Ειρήνης Καβάλας διοργανώνει αύριο Παρασκευή 6 Αυγούστου και ώρα 7.30 μ.μ, στην κεντρική πλατεία της πόλης αντιιμπεριαλιστική συγκέντρωση, πορεία και λαμπαδηφορία. Θα ακολουθήσει μουσική ροκ συναυλία, με τραγούδι από τον Δρ. Λαμπρόπουλο.

Στις Σέρρες

Αντιπολεμική συγκέντρωση πραγματοποιείται αύριο, Παρασκευή 6 Αυγούστου στις 9 μμ στην Πλατεία Ελευθερίας στις Σέρρες με πρωτοβουλία της Επιτροπής Ειρήνης Σερρών, με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 59 χρόνων από τη μαύρη επέτειο της ρίψης ατομικών βομβών στη Χιροσίμα και το Ναγκασάκι.

Στη Λήμνο

- Η Παλλημνιακή Επιτροπή του ΠΑΜΕ και ο Μορφωτικός Εξωραϊστικός Αθλητικός Σύλλογος Λήμνου, διοργανώνουν αντιπολεμικό - αντιιμπεριαλιστικό συλλαλητήριο τη Δευτέρα 9 Αυγούστου και ώρα 9 μ.μ στο λιμάνι της Μύρινας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ