Πέμπτη 5 Αυγούστου 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
«Ολυμπιακή εγκατάσταση» οι σουίτες!

Κι αν δεν το ξέρατε, το γνωστό ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετανία», στο κέντρο της πόλης στο Σύνταγμα, είναι Ολυμπιακή εγκατάσταση! Αυτό υποστήριξε προχτές η διοίκησή του στους συνδικαλιστές ξενοδοχοϋπαλλήλους, για να τους απαγορεύσει την είσοδο στο ξενοδοχείο, ώστε να μη μιλήσουν στους εργαζόμενους για τη σημερινή απεργία.

Η κυβέρνηση πλημμύρισε την πίσω είσοδο του ξενοδοχείου με αστυνομικούς, στρατιώτες, μέχρι και πυροσβέστες, ενώ επιστράτευσε στο πλευρό της εργοδοσίας ακόμα και το διοικητή του αστυνομικού τμήματος του Συντάγματος. Ολοι αυτοί για να προστατέψουν το ξενοδοχείο - Ολυμπιακή εγκατάσταση από τους συνδικαλιστές «τρομοκράτες». Την ίδια στιγμή εντελώς υποκριτικά τόσο ο υφυπουργός Δημόσιας Τάξης, Χ. Μαρκογιαννάκης, όσο και ο υπουργός Εργασίας, Πάνος Παναγιωτόπουλος, με τους οποίους επικοινώνησαν οι συνδικαλιστές έδωσαν εντολή στο διοικητή να τους επιτρέψει την είσοδο... με την προϋπόθεση όμως να δεχτεί η εργοδοσία!

Τελικά η «βόμβα» που κουβαλούσαν οι συνδικαλιστές δεν είναι τίποτε άλλο από το κάλεσμα στους εργαζόμενους να απαιτήσουν να σταματήσει η προσφορά υπηρεσιών στους χλιδάτους πελάτες του ξενοδοχείου για ένα κομμάτι ψωμί, συμμετέχοντας στη χτεσινή 24ωρη απεργία.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ