Πέμπτη 2 Σεπτέμβρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Πλούσιο το Φεστιβάλ στην Κρήτη

Στα Χανιά θα μιλήσει την Κυριακή ο Δημήτρης Αρβανιτάκης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ

Στη λεβεντογέννα Κρήτη, το Φεστιβάλ της ΚΝΕ κορυφώνεται αυτό το Σαββατοκύριακο 4 και 5 Σεπτέμβρη σε Χανιά και Ρέθυμνο, ενώ την επόμενη βδομάδα 10, 11 και 12 Σεπτέμβρη τη σκυτάλη παίρνει το Ηράκλειο.

Στα Χανιά το Φεστιβάλ γίνεται στο Θέατρο της Ανατολικής Τάφρου και στο πρόγραμμά του ξεχωρίζει, το Σάββατο στις 9 μ.μ., η συζήτηση για τον αθλητισμό με θέμα «Εμπορευματοποίηση, ντόπινγκ ή μαζικός λαϊκός αθλητισμός», όπου θα συμμετέχουν οι: Κ. Μπουντόλος, καθηγητής Αθλητικής Βιομηχανικής στο ΤΕΦΑΑ Αθήνας, Μ. Σπανάκης, δημοσιογράφος, και Λ. Τσουγκαράκης, πανελληνιονίκης με διεθνείς διακρίσεις στην άρση βαρών. Την Κυριακή στις 9.30 μ.μ., θα μιλήσει ο Δημήτρης Αρβανιτάκης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και θα ακολουθήσει συναυλία με τον Μίλτο Πασχαλίδη. Και τις δυο μέρες το πρόγραμμα θα πλαισιώνεται από έντεχνο, λαϊκό, πολιτικό, λάτιν, παραδοσιακό και επαναστατικό τραγούδι.

Στο Ρέθυμνο, στο Δημοτικό Κήπο, οι εκδηλώσεις του Φεστιβάλ θα πλαισιωθούν με πολλή μουσική από ερασιτεχνικά συγκροτήματα, αλλά και συναυλίες το Σάββατο του Μίλτου Πασχαλίδη και την Κυριακή 5/9 του Ψαραντώνη. Επίσης, την Κυριακή στις 9.30 μ.μ., θα μιλήσει ο Μανώλης Συντιχάκης, μέλος του Γραφείου Περιοχής Κρήτης του ΚΚΕ.

Στο Ηράκλειο οι τριήμερες εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στο χώρο του Προμαχώνα του «Παντοκράτορα» και θα περιλαμβάνουν ομιλίες, συζητήσεις και συναυλίες, ανάμεσα στις οποίες των Νίκου Ζιώγαλα, Γιώργου Αλουπογιάννη και Δημήτρη Κοργιαλά.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ