Πέμπτη 2 Σεπτέμβρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Αλλες εκδηλώσεις

Αυτές τις μέρες επίσης το Φεστιβάλ επισκέπτεται γειτονιές του Πειραιά, ενώ κορυφώνεται με μια σειρά μονοήμερες εκδηλώσεις σε μεγάλες πόλεις. Συγκεκριμένα:

  • Αύριο Παρασκευή: Στον Πειραιά (πλατεία Κοραή, στις 8 μ.μ. για την εργαζόμενη νεολαία, στην Αμφιάλη, Λόφος Σελεπίτσαρη, στις 8 μ.μ. για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, στη Δράμα στο πάρκο Ελευθερίας και στην Κόρινθο, Περιβολάκια, στις 7 μ.μ..
  • Το Σάββατο 4/9: στην Τρίπολη στον υπαίθριο χώρο του Πνευματικού Κέντρου, στις 8.30 μ.μ., ομιλητής ο Δημήτρης Κιάμος, μέλος του Γραφείου Περιοχής Πελοποννήσου της ΚΝΕ, στη Βέροια στο πάρκο Αγίων Αναργύρων, στην Καβάλα στο πάρκο Φαλήρου, ομιλητής ο Δημήτρης Παπατολίδης, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ, στην Αλεξανδρούπολη στο πάρκο Εθνικής Αντίστασης - παλιά Ακαδημία, ομιλητής ο Θόδωρος Χιώνης, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ, στην Κομοτηνή στο πάρκο πίσω από το Σπαθί, ομιλητής ο Νίκος Κούρος, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ και στην Αμφισσα στις 8 μ.μ., στην πλατεία Ησαΐα.
  • Την Κυριακή 5/9: στον Κορυδαλλό, πλατεία Ελευθερίας, στις 8 μ.μ., για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, ομιλητής ο Γιάννης Γκιώκας, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ, στον Πειραιά, πλατεία Καμινίων, στις 8 μ.μ., για μαθητές και το σχολείο των λαϊκών αναγκών, στην Ορεστιάδα, κεντρική πλατεία, στις 8 μ.μ., με ιδιαίτερο αφιέρωμα στον Κώστα Βάρναλη, στη Φλώρινα και στα Γιαννιτσά, στο πάρκο Δημοτικού Ραδιοφώνου.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ