Τετάρτη 13 Οχτώβρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΥΠΟ-ΓΡΑΜΜΙΣΕΙΣ
Καθείς κι ο κόσμος του

«Σε οποιαδήποτε άλλη δημοκρατική χώρα θα είχε επέμβει το Τμήμα Ηθών με τις αποκαλύψεις περί των "νταβατζήδων"» (το άρθρο του Γ. Τράγκα στη «ΧΩΡΑ»).

Το παραμύθι

«Το κρίσιμο πεδίο είναι η εικόνα που χτίζεται στην κοινή γνώμη. Η δημοκρατία δεν εκδικείται. Δεν κερδίζει όταν εκδικείται. Ολοι ίσοι έναντι του νόμου. Και για τα δικαιώματα και για τις ποινές και για τις συνθήκες φυλάκισης. Ετσι δυναμώνει η δημοκρατία» (το κύριο άρθρο στην «ΑΥΓΗ»).

Δεν άντεξε...

«Να τους βάλει στο σημάδι ο Μπους και να μην αφήσει όρθιο κολυμπηθρόξυλο» (ποιος άλλος; ο Ι. Κ. Πρετεντέρης για το Ιράκ στο «ΒΗΜΑ»).

Η αγορά που θα ρύθμιζε τις τιμές

«Οι τιμές λιανικής κυμαίνονται και σε πολύ υψηλότερα επίπεδα και σε πολλά πρατήρια η απλή αμόλυβδη πουλιέται στα επίπεδα του 0,88 - 0,90 ευρώ το λίτρο» (η είδηση στην «ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ»).

Γι' αυτό πήραν το Νόμπελ

«Οι νέοι νομπελίστες προτρέπουν τις κυβερνήσεις να προχωρούν σε μεταρρυθμίσεις χωρίς φόβο του πολιτικού κόστους» (η είδηση στην «ΗΜΕΡΗΣΙΑ»).

Τι δεν του δώσατε;

«Κάποιοι εξακολουθούν να δίνουν αναθέσεις δημοσίων έργων σ' εκείνους που ο πρωθυπουργός αποκαλεί "νταβατζήδες" (...) κάποιοι άλλοι συνεργάζονται με έναν αρχιαπατεώνα (...) ως προς εμάς: Θα καταγγείλουμε επώνυμα όσους υπουργούς δεν αποκόψουν αμέσως τις σχέσεις με τους εν λόγω απατεώνες» (το κύριο άρθρο στον «ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ» του Ρίζου).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ