Σάββατο 13 Νοέμβρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΑΠΘ
Κάλεσμα για παλλαϊκό γιορτασμό

Κάλεσμα παλλαϊκής συμμετοχής στο φετινό αγωνιστικό γιορτασμό της επετείου της ηρωικής εξέγερσης του Πολυτεχνείου, απευθύνουν προς το λαό και τη νεολαία της Θεσσαλονίκης, η Φοιτητική Ενωση ΑΠΘ (ΦΕΑΠΘ) και ο Σύλλογος Φυλακισθέντων Εξορισθέντων Αγωνιστών (ΣΦΕΑ). ΦΕΑΠΘ και ΣΦΕΑ οργανώνουν το φετινό γιορτασμό την Τετάρτη 17 Νοέμβρη, που θα ξεκινήσει με τη συγκέντρωση στις 6 το απόγευμα στην πλατεία Αριστοτέλους. Θα ακολουθήσει πορεία προς το Αμερικάνικο Προξενείο που θα καταλήξει στο χώρο του Πολυτεχνείου.

«Το μηνύματα του Πολυτεχνείου "Ψωμί - Παιδεία - Ελευθερία", "Εξω οι ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ" παραμένουν και σήμερα επίκαιρα και ανεκπλήρωτα. Γι' αυτό και ο φετινός γιορτασμός πρέπει να πάρει χαρακτήρα παλλαϊκής κινητοποίησης με τη μαζική συμμετοχή λαού και νεολαίας», σημειώνουν στο κάλεσμά τους.

Στο μεταξύ ήδη φορείς του εργαζόμενου λαού και της νεολαίας προετοιμάζουν τη συμμετοχή τους στη μεγάλη αντιιμπεριαλιστική συγκέντρωση και πορεία. Αποφάσεις συμμετοχής στον αγωνιστικό γιορτασμό και στην προσυγκέντρωση των φοιτητικών συλλόγων που θα ξεκινήσει στις 4.30 το απόγευμα από το Πολυτεχνείο, είχαν πάρει μέχρι και χτες, ο Ενιαίος Σύλλογος Μεταπτυχιακών Φοιτητών και Υποψήφιων Διδακτόρων του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, και από το ΑΠΘ οι φοιτητικοί Σύλλογοι, Τοπογράφων, Βιολογικού, Ηλεκτρολόγων - Μηχανολόγων, Φιλολογικού, Νομικής, Πολιτικού, ΤΕΦΑΑ, Αγγλικού, Θεολογικής, Χημικών Μηχανικών, Δασολογίας, Μαθηματικού, Οδοντιατρικής.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ