Σάββατο 13 Νοέμβρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΑΝΤΕΣΤΡΑΜΜΕΝΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ

ΓΚΑΡΓΚΑΝΑΣ: «Είναι σχεδόν βέβαιο ότι όλοι θα σπεύσουν να αποκηρύξουν και τις χτεσινές δηλώσεις του διοικητή της Τραπέζης της Ελλάδος περί "εξωφρενικών αυξήσεων στους μισθούς των εργαζομένων" (...) Η πτώση της ανταγωνιστικότητας πρακτικά σημαίνει λιγότερες επενδύσεις, ακριβότερα προϊόντα και μικρότερα εισοδήματα για τους Ελληνες "υψηλόμισθους" που ταυτόχρονα έχουν τις χαμηλότερες αποδοχές της Ευρώπης. Ο κ. Γκαργκάνας είπε αλήθειες» (το άρθρο στον ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ)

ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ: «Πρωτοβουλίες της κυβέρνησης για την παροχή κινήτρων ώστε να αυξηθεί το ποσοστό της ιδιωτικής ασφάλισης ζωής και συντάξεων αφήνοντας ανοιχτό παράθυρο για αλλαγές στο σημερινό ασφαλιστικό σύστημα προανήγγειλε χτες ο υπουργός Εθνικής Οικονομίας Γ. Αλογοσκούφης» (το ρεπορτάζ στη ΧΩΡΑ)

ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ: «Η συνάντηση του προέδρου της ΓΣΕΕ με την ηγεσία του υπουργείου Απασχόλησης ήταν απρόσμενα συναινετική. Οδήγησε σε συμφωνία για κοινή αντιμετώπιση των εκκρεμοτήτων που εμποδίζουν την πλήρη εφαρμογή των ασφαλιστικών νόμων» (το ρεπορτάζ στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ)

ΤΣΕΠΕΣ: «Η οικονομική πραγματικότητα είναι αυτή που νιώθουμε στις τσέπες μας και όχι αυτό που λένε τα νούμερα. Προς τι λοιπόν οι πανηγυρισμοί για την ανάπτυξη και τη μείωση του ελλείμματος αν προέρχονται μόνο από τις ίδιες τις δικές μας τσέπες;» (ο Γρηγόρης Νικολόπουλος στο ΒΗΜΑ)

ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ: «Την εξαίρεση της Σάμου από σενάριο άσκησης στο οποίο κοινές δυνάμεις χωρών της ΝΑ Ευρώπης θα αντιμετώπιζαν τις συνέπειες τρομοκρατικού χτυπήματος επιχείρησε η Αγκυρα προβάλλοντας την καραμέλα περί δήθεν αποστρατικοποιημένης περιοχής» (το ρεπορτάζ στα ΝΕΑ)

ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: «Η αμερικανική αεροπορική εταιρία American Airlines έχει καταχωρίσει το παράνομο αεροδρόμιο της Τύμπου, με την ονομασία Ερτζιάν, στον κατάλογο των αεροδρομίων στα οποία έχει πρόσβαση. Είναι η πρώτη εταιρία που συμπεριλαμβάνει το παράνομο αεροδρόμιο στον κατάλογό της» (το ρεπορτάζ στο ΕΘΝΟΣ)


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ