Παρασκευή 10 Δεκέμβρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Σκοτώθηκε εργάτης στην Εθνική οδό

Ο Αλέξης Κωστήβης είναι το 119ο θύμα από την αρχή του χρόνου στη μάχη του μεροκάματου. Εχασε χτες τη ζωή του όταν χτυπήθηκε από αυτοκίνητο την ώρα που έκανε εργασίες σε πάρκινγκ στο 35ο χιλιόμετρο της Εθνικής οδού Αθηνών - Κορίνθου, στο ύψος των Μεγάρων.

Το εργατικό δυστύχημα έγινε χτες στη 1.45 το μεσημέρι την ώρα που οι εργαζόμενοι, οι οποίοι απασχολούνται στην εταιρία ΑΚΤΩΡ στο τμήμα έργων συντήρησης της Εθνικής, έκαναν εργασίες διαγράμμισης. Εκείνη την ώρα ένα διερχόμενο αυτοκίνητο, όπως λένε οι πρώτες πληροφορίες, έφυγε από τη λωρίδα του, μπήκε στο πάρκινγκ και χτύπησε τους τρεις εργαζόμενους με αποτέλεσμα ο Αλέξης Κωστήβης να χάσει ακαριαία τη ζωή του. Ακόμα δύο συνάδελφοί του - τα ονόματα των οποίων δεν ήταν γνωστά μέχρι χτες - τραυματίστηκαν, χωρίς ευτυχώς να κινδυνεύουν και νοσηλεύονται στο νοσοκομείο «Κυανός Σταυρός».

Για μια ακόμα φορά οι αρχές θεωρούν τροχαίο και όχι εργατικό ατύχημα το θάνατο εργαζόμενου επειδή χτυπήθηκε από αυτοκίνητο. Γι' αυτό και δεν κλήθηκε ούτε η Επιθεώρηση Εργασίας ούτε καν η αστυνομία, αλλά η τροχαία Μεγάρων!


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ