Παρασκευή 10 Δεκέμβρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Βήμα για κοινή δράση

Από τη διαδήλωση στην Πάτρα

ICON

Από τη διαδήλωση στην Πάτρα
«Εργάτες, αγρότες, φοιτητές με μέτωπο απαντάμε στις πολυεθνικές». Αυτό το σύνθημα ακούστηκε απ' άκρη σε άκρη σε ολόκληρο τον Μοριά, στα χτεσινοβραδινά συλλαλητήρια που διοργάνωσε το ΠΑΜΕ μαζί με την ΠΑΣΥ, σε όλες τις πρωτεύουσες των νομών, και τα οποία αποτέλεσαν ένα βήμα για κοινή δράση της εργατικής τάξης με την αγροτιά, τη νεολαία και τα άλλα λαϊκά στρώματα ενάντια στην κυρίαρχη αντιλαϊκή πολιτική.

Στην Πάτρα, σε ένα μαζικό και συνάμα μαχητικό συλλαλητήριο - τρακτέρ μαζί με αγροτικά αυτοκίνητα και αναμμένους τους φάρους ηγήθηκαν της πορείας που ακολούθησε στο κέντρο της πόλης - εργάτες, αγρότες, φοιτητές και επαγγελματοβιοτέχνες πιασμένοι μπράτσο - μπράτσο και με τις σημαίες του αγώνα να ανεμίζουν, έστειλαν προς την κυβέρνηση και το μεγάλο κεφάλαιο ξεκάθαρο μήνυμα: «Στην ενιαία επίθεση του κεφαλαίου, η απάντηση μόνο ενιαία μπορεί να είναι. Νόμος είναι το δίκιο του εργάτη».

Ανάλογες κινητοποιήσεις έγιναν και στις υπόλοιπες πρωτεύουσες νομών της Πελοποννήσου (Καλαμάτα, Πύργο, Κόρινθο, Αργος, Τρίπολη, Σπάρτη) καθώς και στην Κεφαλονιά και στη Ζάκυνθο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ