Σάββατο 22 Γενάρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟ ΜΑΤΖΟΥΝΙ

ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ: «Ο ρεαλισμός έχει κατακλύσει τις δηλώσεις των κυβερνητικών στελεχών. Σε κατάλληλες δόσεις με το αναμενόμενο "φταίνε οι πρώην", όλα δείχνουν ότι οι ασθένειες της κοινωνίας αντιμετωπίζονται με ένα (επικοινωνιακώς αποδοτικό ίσως!) "πολιτικό ματζούνι". Μάλιστα, το γεγονός ότι η αντιπολίτευση από την πλευρά της βιάζεται να καταδικάσει τα πάντα με τον πιο απόλυτο τρόπο, βοηθάει, τελικώς, την κυβέρνηση. Ακόμα και οι εκπρόσωποι κοινωνικών ομάδων έχουν πιαστεί στην ίδια απόχη» (από το άρθρο του Μπ. Παπαδημητρίου στην «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ»).

ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΟ ...ΚΑΤ! «Το μαχαίρι στο κόκαλο βάζει η ηγεσία του υπουργείου Υγείας. Με επιτόπια έρευνα ο Νικήτας Κακλαμάνης ξεσκέπασε τα κυκλώματα των μεγαλογιατρών, οι οποίοι προσπαθούν να ναρκοθετήσουν το κυβερνητικό έργο στην Υγεία» (το πρώτο θέμα στη «ΧΩΡΑ»).

ΚΑΙ ΟΙ ΦΑΝΕΡΕΣ ΕΞΑΓΟΡΕΣ; «Ο υπουργός Επικρατείας κ. Θεόδωρος Ρουσόπουλος έκανε την αρχή. Εκστόμισε μέσα στο Κοινοβούλιο αυτό που αποτελεί κοινό μυστικό στο δημοσιογραφικό κόσμο. Η πολιτική εξουσία εκμαυλίζει τους δημοσιογράφους με μυστικά κονδύλια και φανερούς διορισμούς (που στην ουσία είναι αργομισθίες) σε διάφορα γραφεία Τύπου. Αυτά τα φαινόμενα πρέπει καταρχήν να καθαρθούν και κατά δεύτερον να μην επαναληφθούν. Η κάθαρση δεν μπορεί να προέλθει παρά μόνο με τη δημοσιοποίηση εκείνων που σιτίζονται από μυστικά κονδύλια» (το κύριο άρθρο στην «ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ»).

ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ... «Η επιχείρηση χειραγώγησης των ΜΜΕ εκπορεύεται από το Μέγαρο Μαξίμου. Και "εξειδικεύεται" κατά περίπτωση, από τον αρμόδιο υπουργό Τύπου, που έφτασε χτες στο σημείο, να αφήσει αιχμές μέσα στο Κοινοβούλιο για χρηματισμό δημοσιογράφων από την προηγούμενη κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ» (το κύριο άρθρο στο «ΕΘΝΟΣ»).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ