Σάββατο 19 Φλεβάρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εκδηλώσεις για το 17ο Συνέδριο

-- Εκδήλωση προς τιμήν του 17ου Συνεδρίου διοργανώνει η Νομαρχιακή Επιτροπή Ιωαννίνων του ΚΚΕ, αύριο Κυριακή, στις 9 μ.μ., στην ταβέρνα του Καρβούνη, στην Ελεούσα.

-- Η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΚΚΕ Ν. Σερρών οργανώνει εκδήλωση για το 17ο Συνέδριο στο χορευτικό κέντρο ΜΥΛΟΣ στην Οινούσα, αύριο Κυριακή, στις 12.30 το μεσημέρι, Ανάμεσα στους καλλιτέχνες που συμμετέχουν στο πλούσιο μουσικό πρόγραμμα, είναι ο Βασ. Λέκκας και οι «Γερόλυκοι».

-- Η ΝΕ Καρδίτσας του ΚΚΕ πραγματοποιεί σήμερα Κυριακή, ομιλίες στους Μαυραχάδες, Ασημοχώρι, Παλιούρι και περιοδείες σε χωριά των δήμων Ταμασίου και Σοφάδων. Αύριο Δευτέρα, περιοδείες στο Δήμο Καρδίτσας, στο ΙΚΑ, στο ΤΕΒΕ και στη Διεύθυνση Γεωργίας και την Τρίτη ομιλίες στα χωριά Μητρόπολη και Μελισσοχώρι.

-- Η Νομαρχιακή Επιτροπή Εύβοιας του ΚΚΕ διοργανώνει συνεστίαση την Παρασκευή, 25/2, στις 8.30 μ.μ., στην ταβέρνα «Ποσειδωνία» στην Κάνηθο (Καράμπαμπας).

-- Η ΚΟ Βορειοκεντρικής Εύβοιας του ΚΚΕ διοργανώνει συνεστίαση το Σάββατο, 5/3, στις 8 μ.μ., στην ταβέρνα του Γ. Μόσχου (Κεφάλα) στην Κήρινθο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ