Παρασκευή 6 Μάη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ 2005 - ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΜΕ
ΣΤΕΡΕΑ - ΕΥΒΟΙΑ
Κορυφώνονται οι προετοιμασίες

Με εντατικούς ρυθμούς και καθημερινές εξορμήσεις οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ στη Στερεά και στην Εύβοια προετοιμάζουν τον ταξικό γιορτασμό της Πρωτομαγιάς. Στην Εύβοια, θα γίνουν τρεις συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ: Στη Χαλκίδα, στις 11 το πρωί, στο μνημείο της Αντίστασης, στο Αλιβέρι, στις 9.30 π.μ., στην Πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου (μπροστά από την Εμπορική Τράπεζα) και στην Ιστιαία, στις 10 π.μ., στην κεντρική πλατεία.

Στη Βοιωτία, οι εργαζόμενοι θα τιμήσουν την ταξική Πρωτομαγιά στην Λιβαδειά στις 10.00 το πρωί, στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης και στη Θήβα, στις 10.30 π.μ. στον Πεζόδρομο. Ηδη, η φωνή και το κάλεσμα της Τοπικής Γραμματείας έχει φτάσει σε δεκάδες εργοστάσια της βιομηχανικής ζώνης Θηβών - Οινοφύτων.

Στη Λαμία, η απεργιακή συγκέντρωση θα γίνει στις 10 π.μ. στην Πλατεία Πάρκου και η μάχη των δυνάμεων του ΠΑΜΕ για την επιτυχία της έχει μπει στην τελική ευθεία. Σε μαζική συμμετοχή των εργαζομένων στην 24ωρη απεργία και στην απεργιακή συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί στις 10.30 το πρωί, στην Πλατεία Λαού της Αμφισσας, καλεί και η ταξική διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Φωκίδας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ