Παρασκευή 6 Μάη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ «ΙΝΤΕΡΚΟΝΤΙΝΕΝΤΑΛ»
Απάντηση στην τρομοκρατία

Από τη χτεσινή δυναμική παράσταση διαμαρτυρίας στην είσοδο του«Ιντερκοντινένταλ»
Από τη χτεσινή δυναμική παράσταση διαμαρτυρίας στην είσοδο του«Ιντερκοντινένταλ»
Διάβημα διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν χτες το μεσημέρι στο ξενοδοχείο «Ιντερκοντινένταλ» δεκάδες συνδικαλιστές του Συνδέσμου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Αθήνας, καταγγέλλοντας την παράνομη και αντιδημοκρατική στάση της διοίκησης, η οποία μια μέρα νωρίτερα απαγόρεψε στους συνδικαλιστές την είσοδο στο ξενοδοχείο.

«Η τρομοκρατία δε θα περάσει», φώναξαν οι συνδικαλιστές για πάνω από δυο ώρες μπροστά από την κεντρική είσοδο του ξενοδοχείου. Ταυτόχρονα μοίρασαν ανακοίνωση στα ελληνικά και τα αγγλικά στους πελάτες και τους εργαζόμενους του ξενοδοχείου, ενημερώνοντάς τους για τη στάση της διοίκησης.

Κατά τη διάρκεια της διαμαρτυρίας, δυο επιθεωρητές της Επιθεώρησης Εργασίας επισκέφτηκαν το ξενοδοχείο και συναντήθηκαν με την προσωπάρχη Μ. Ψαρού, παρουσία συνδικαλιστών. Οι επιθεωρητές, που έφτασαν στο ξενοδοχείο, μετά από απαίτηση του Συνδέσμου Ξενοδοχοϋπαλλήλων, επιβεβαίωσαν το παράνομο της απόφασης της διοίκησης να απαγορέψει την είσοδο του κλαδικού σωματείου στο ξενοδοχείο και την επαφή του με τους εργαζόμενους.

Οι συνδικαλιστές από τη μεριά τους ξεκαθάρισαν στη Μ. Ψαρού ότι δεν πρόκειται να επιτρέψουν τέτοιες μεθοδεύσεις και ότι άμεσα θα πραγματοποιήσουν περιοδεία προκειμένου να μιλήσουν με τους εργαζόμενους.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ