Παρασκευή 13 Μάη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Πληρώνουν την ιδιωτικοποίηση

Παραμένουν απλήρωτοι επί πέντε μήνες, ενώ η κυβέρνηση αρκείται σε πρόστιμα στην εργοδοσία

Απλήρωτοι παραμένουν επί 5 μήνες οι εργαζόμενοι στην κοινοπραξία που έχει αναλάβει το έργο του βιολογικού καθαρισμού της Θεσσαλονίκης, κατήγγειλε χτες στη Βουλή ο βουλευτής του ΚΚΕ Γιώργος Χουρμουζιάδης, καλώντας το υπουργείο Εργασίας να δώσει λύση στο θέμα.

Ο υφυπουργός Εργασίας Γεράσιμος Γιακουμάτος - για πολλοστή φορά - παραδέχτηκε εμμέσως την αδυναμία ουσιαστικής παρέμβασης από την πλευρά του υπουργείου, λέγοντας πως «το υπουργείο έβαλε 5.000 πρόστιμο, 3.000 πρόστιμο και... υπέβαλε μήνυση».

Παίρνοντας το λόγο ο Γιώργος Χουρμουζιάδης εξέφρασε τη δυσπιστία του σχετικά με τη συνήθη αναφορά του υφυπουργού ότι «είμαστε δίπλα στους εργαζόμενους» και επισήμανε «δεν είναι να είστε δίπλα στο πρόβλημα, αλλά να είστε μέσα στο πρόβλημα. Μόνο όταν καταλαβαίνει κανείς το πρόβλημα μπορεί να το λύσει έγκαιρα». Τόνισε ότι το ΚΚΕ θα παρακολουθεί την εξέλιξη στο θέμα σημειώνοντας πως αναφορικά με το θέμα του βιολογικού καθαρισμού της πόλης της Θεσσαλονίκης «ο περίφημος οργανισμός (σ.σ. η Εταιρία Υδρευσης Θεσσαλονίκης) από τη στιγμή που ιδιωτικοποιήθηκε δεν έκανε τίποτε».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ