Τετάρτη 1 Ιούνη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 45
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
«Παρέμβαση» με νότες κατά των ναρκωτικών

Στις 6 Ιούνη η συναυλία στο Λυκαβηττό, που διοργανώνει ο Σύλλογος Οικογένειας της Κοινότητας «Παρέμβαση».

«Αν μπορούμε με τις νότες και τα τραγούδια να βοηθήσουμε, τότε οι νότες είναι καθήκον. Γιατί, καμιά φορά, της αγάπης την ουσία τη μετρώ στην παρουσία...». Και φέτος οι καλλιτέχνες, που δηλώνουν την παρουσία τους σ' έναν αγώνα ζωής και αξιών μακριά από τις τοξικοεξαρτήσεις, είναι περισσότεροι από κάθε άλλη φορά. Ο λόγος για τη 12η ετήσια συναυλία, που διοργανώνει ο Σύλλογος Οικογένειας του Θεραπευτικού Προγράμματος «Παρέμβαση», η οποία πρόκειται να γίνει τη Δευτέρα 6 Ιούνη, στις 9.15 μ.μ. στο θέατρο Λυκαβηττού.

«Σκοπός της συναυλίας μας είναι αφ' ενός η ευαισθητοποίηση στο πρόβλημα της τοξικοεξάρτησης και αφ' ετέρου η προβολή και ενίσχυση ενός αγώνα αξιών, που δημιουργεί την προϋπόθεση για τη συνέχεια της ζωής όλων μας», επισήμανε η Μαρίνα Χρονοπούλου, πρόεδρος του Συλλόγου Οικογένειας, κατά τη διάρκεια της χθεσινής συνέντευξης Τύπου.

Ο Παντελής Θαλασσινός, ο Χρήστος Θηβαίος, η Σωτηρία Λεονάρδου, ο Μίλτος Πασχαλίδης, ο Ορφέας Περίδης και ο Μπάμπης Στόκας, ανταμώνουν σε μια συναυλία, όπου «θα τραγουδήσουμε για την ψυχή μας». «Η εξάρτηση προέρχεται και από δική μας ανεπάρκεια. Αν μπορούμε με τις νότες και τα τραγούδια να δώσουμε κάτι προς μια σωστή κατεύθυνση, τότε οι νότες είναι καθήκον», υπογράμμισε ο Μίλτος Πασχαλίδης. «Οι καλλιτέχνες γνωρίζοντας ότι "το μόνο έγκλημα είναι να 'σαι επιφανειακός" θα τραγουδήσουν αυτή τη φορά όχι σε γνωστούς ή άγνωστους φίλους απλώς, αλλά σε συγγενείς που τους συνδέει συγγένεια πρώτου βαθμού», πρόσθεσε ο Ορφέας Περίδης. Η Σωτηρία Λεονάρδου και ο Χρήστος Θηβαίος ευχήθηκαν: Δύναμη, κουράγιο, αυτογνωσία, αυτοπεποίθηση και «πάντα μπροστά», ενώ γραπτό χαιρετισμό έστειλαν οι Π. Θαλασσινός και Μπ. Στόκας. Τα εισιτήρια (20 ευρώ) διατίθενται στα γραφεία του Συλλόγου (Σολωμού 27, Εξάρχεια), στα «Μετρόπολις» και στα ταμεία του Φεστιβάλ Αθηνών.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ