Τετάρτη 1 Ιούνη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ
«Τρομοκρατούν τους κατοίκους για να δεχτούν παζάρια»

Τις προκλήσεις της δημοτικής αρχής των Ανω Λιοσίων, η οποία προχώρησε με ανθρώπους της σε τραμπουκισμούς ενάντια σε κατοίκους και δημοτικούς συμβούλους της αντιπολίτευσης στο προχθεσινό δημοτικό συμβούλιο, καταδικάζει και καταγγέλλει, με ανακοίνωσή της, η Διαδημοτική Επιτροπή για την απομάκρυνση της χωματερής.

«Οι κάτοικοι, σημειώνεται στην ανακοίνωση, συσπειρωμένοι στη Διαδημοτική, ξεσηκώνονται μαζικά και παίρνουν στα χέρια τους την υπόθεση της υγείας τους. Αυτό ενοχλεί πολλούς και σε πολλά επίπεδα (κυβερνήσεις - δημάρχους- οικονομικά συμφέροντα). Τοπικά ενοχλεί αυτούς που έχουν ταυτίσει την ύπαρξή τους με τη χωματερή και τις άλλες ρυπογόνες δραστηριότητες στην περιοχή. Ιδιαίτερα ενοχλείται η δημοτική πλειοψηφία του Ν. Παπαδήμα, γιατί βλέπει πως δεν μπορεί πλέον να παζαρεύει με τις κυβερνήσεις ελεύθερα και χωρίς κόστος προσφέροντας την υγεία μας και τον τόπο, για να εξασφαλίσει "βρώμικο χρήμα" που θα στηρίζει την εξουσία του», αναφέρει η ανακοίνωση και προσθέτει:

«Επειδή πλέον δεν εκφράζει το λαό των Ανω Λιοσίων σε κατάσταση πανικού "αδρανοποιεί" το Δημοτικό Συμβούλιο και με την παρουσία "φουσκωτών" προσπαθεί να επιβάλει τις αντιλαϊκές θέσεις της. Με πρωτεργάτες αντιδημάρχους και άλλους "σκουπιδοδίατους", επιτέθηκαν με βιαιότητες και απαράδεκτους χαρακτηρισμούς, σε κατοίκους και δημοτικούς συμβούλους που εκφράζουν την αντίθεσή τους στη χωματερή. Σημειώνεται πως με "άνωθεν εντολές" στην αίθουσα βρισκόταν ισχυρή αστυνομική δύναμη. Ο ίδιος ο δήμαρχος δήλωσε επίσημα πως "στην τρομοκρατία θα απαντάει με τρομοκρατία"!!! "Τρομοκρατία" εναντίον του βέβαια δεν είναι τίποτε άλλο από το λαϊκό ξεσηκωμό».

  • Ο δήμαρχος, προσπαθώντας να δείξει το όψιμο ενδιαφέρον του για τη χωματερή, αποφάσισε στο συγκεκριμένο συμβούλιο - χωρίς τους συμβούλους της αντιπολίτευσης - και προχώρησε από χτες σε επ' αόριστον κλείσιμο της χωματερής.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ