Παρασκευή 1 Ιούλη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΑΠΟΛΥΜΕΝΟΙ «ΤΡΙΚΟΛΑΝ»
Συνεχίζεται ο εμπαιγμός

Η πάγια κυβερνητική κοροϊδία απέναντι στους άνεργους της «ΤΡΙΚΟΛΑΝ» επαναλήφθηκε χτες και στη Βουλή, κατά τη συζήτηση Ερώτησης του βουλευτή του ΚΚΕ Αγγελου Τζέκη για το μέλλον των απολυμένων από την επιχείρηση που έκλεισε στα τέλη του περασμένου χρόνου. Ο υφυπουργός Εσωτερικών Αθανάσιος Νάκος ισχυρίστηκε προκλητικά ότι 43 από τους 100 συνολικά απολυμένους εργάζονται στη Νομαρχία Ημαθίας και το Δήμο Νάουσας. Παράλληλα, επιχείρησε να καλύψει την κατάσταση με γενικολογίες για «ένα περιβάλλον παγκοσμιοποιημένο» αφού στη Βουλγαρία «έχει μισθό 180 ευρώ το μήνα»!

«Καταλαβαίνω το άγχος της κυβέρνησης όταν δίνει υποσχέσεις και δεν τις πραγματοποιεί» σχολίασε παρεμβαίνοντας ο βουλευτής του ΚΚΕ απαιτώντας «να γίνει μια ειδική ρύθμιση, όπως έγινε και με άλλους εργαζόμενους κοινή συναινέσει όλων των κομμάτων, όπως έγινε με τους μεταλλωρύχους της Χαλκιδικής, τους εργαζόμενους της ΣΟΦΤΕΞ, για να μπορέσουν να μπουν με προϋποθέσεις στο ΛΑΕΚ για την τελευταία 5ετία».

Οσον αφορά τις κυβερνητικές υποσχέσεις για διορισμούς στο δήμο και τη νομαρχία ο Αγγ. Τζέης επισήμανε ότι κανείς από τους εργαζόμενους δεν εργάζεται σε αυτούς τους φορείς οι οποίοι δηλώνουν ότι «δεν έχουν τα χρήματα για να πάρουν τους εργαζόμενους ούτε με μερική απασχόληση».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ