Πέμπτη 7 Ιούλη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Προκαλούν οι εφοπλιστές

Πρόκληση στην πρόκληση και εκβιασμός στον εκβιασμό. Συνεπικουρούμενοι από το Σύνδεσμο Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ), οι ακτοπλόοι εφοπλιστές αυτοπαρουσιάστηκαν χτες σαν θύματα «κρατισμού», καθώς, κατά την άποψή τους, η διατίμηση στα εισιτήρια της ακτοπλοΐας εξομοιώνει αυτούς που προσφέρουν καλές υπηρεσίες με αυτούς που προσφέρουν κακές, ενώ δεν επιτρέπει και τις επενδύσεις για την ανανέωση του στόλου, την προσφορά ακόμη καλύτερων υπηρεσιών, οι οποίες πρέπει να... επιλέγονται και άρα να πληρώνονται κ.ο.κ.

Στη συνέντευξη που παραχώρησε ο ΣΕΤΕ τη σχετική παρέμβαση έκανε ο Α. Παναγόπουλος, το αφεντικό των «Σούπερ Φαστ», επισημαίνοντας ότι το 2006 πρέπει να αποσυρθούν 38 πλοία της ακτοπλοΐας λόγω παλαιότητας και η διατίμηση του εισιτηρίου καθιστά το εγχείρημα «δύσκολο». Συμπληρωματικά ο Γ. Βερνίκος, γενικός γραμματέας του ΣΕΤΕ, είπε ότι «θα βρεθούμε στο δίλημμα να μην έχουμε καθόλου πλοία ή να παρατείνουμε τη διάρκεια ζωής των παλιών»!

Δε φτάνει που θέλουν να κανονίζουν κατά βούληση τις τιμές των εισιτηρίων, δεν τους αρκεί που στα «γρήγορα» πλοία αύξησαν τις τιμές (οι τιμές για τα «κανονικά» είναι για μετακίνηση με όρους '70 και πλοία ανάλογης ηλικίας), τώρα θέλουν και να αφήσουν και τα «σαπάκια» στις θάλασσες....


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ