Τρίτη 12 Ιούλη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΠΑΤΡΑ
Πλατιά εξόρμηση, θερμή ανταπόκριση

Με στόχο την πλατιά διάδοση των Θέσεων της ΚΕ του ΚΚΕ για τα προβλήματα της νεολαίας, εκατοντάδες μέλη του Κόμματος και της ΚΝΕ, μαζί με οπαδούς συμμετείχαν στην κυριακάτικη πανεξόρμηση του «Ριζοσπάστη».

Στα πλαίσια ενός εκτεταμένου διαλόγου και ανταλλαγής απόψεων για τα προβλήματα της νεολαίας που ξεκίνησε προχτές και θα διαρκέσει μέχρι το φθινόπωρο, οι κομμουνιστές και ιδιαίτερα οι νεολαίοι του κόμματος σε όλη την περιοχή της Πελοποννήσου, στη Κεφαλονιά και στη Ζάκυνθο, κουβέντιασαν με πλήθος κόσμου τις θέσεις της ΚΕ του Κόμματος.

Θερμή ήταν η ανταπόκριση από τους εργαζόμενους και κυρίως τη νεολαία από την πρώτη ημέρα της διακίνησης, η οποία συνεχίστηκε και χτες Δευτέρα σε δεκάδες χώρους δουλιάς και νεανικά στέκια. Είναι χαρακτηριστικό ότι στη Μεσσηνία, η διακίνηση του «Ρ» άγγιξε τα 900 φύλλα ενώ στην Αχαΐα ξεπέρασε τα 1.500 φύλλα.

Στην Κρήτη

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πανεξόρμηση του «Ριζοσπάστη», με τις θέσεις της ΚΕ του ΚΚΕ για τα προβλήματα της νεολαίας και τη στήριξη της ΚΝΕ και στους τέσσερις νομούς της Οργάνωσης Περιοχής Κρήτης του ΚΚΕ, την περασμένη Κυριακή.

Από νωρίς το πρωί, με το «Ριζοσπάστη» στο χέρι μέλη και φίλοι του Κόμματος στην Κρήτη, ρίχτηκαν στη μάχη της διακίνησης. Κόκκινα συνεργεία βρέθηκαν σε χωριά, συνοικίες και στέκια νεολαίας, διαδίδοντας τις θέσεις του Κόμματος για τη νεολαία, συζητώντας με εκατοντάδες εργατικές, λαϊκές οικογένειες.

Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν μεγάλη αφού μεγάλη είναι και η αγωνία του για τα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζουν σήμερα οι νέοι από τα πρώτα κιόλας βήματά τους. Από το σχολείο και το δικαίωμα στην ολόπλευρη μόρφωση που συνεχώς τους στερούν ως στη δουλιά με δικαιώματα που για τους περισσότερους έχει αρχίσει να φαντάζει ως «όνειρο απατηλό», τον εφιάλτη της ανεργίας κ.ά.

Η πανεξόρμηση συνεχίστηκε και χτες, με εξορμήσεις και περιοδείες σε δεκάδες χώρους δουλιάς.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ