Τρίτη 12 Ιούλη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΠΑΝΕΞΟΡΜΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ «ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ»
Εναρξη του διαλόγου για τις Θέσεις της ΚΕ του ΚΚΕ για τη νεολαία

Την έναρξη του πιο πλατιού διαλόγου που οι κομμουνιστές επιδιώκουν να έχουν με τους εργαζόμενους και τα λαϊκά στρώματα, ενόψει της Πανελλαδικής Συνδιάσκεψης που θα γίνει το φθινόπωρο, με θέμα «Η δράση του Κόμματος για τα προβλήματα της Νεολαίας - Η στήριξη της ΚΝΕ», σηματοδότησε η προχτεσινή πανεξόρμηση με τον «Ριζοσπάστη» και το ένθετο των Θέσεων της ΚΕ του ΚΚΕ.

Η δουλιά άρχισε με καλές προϋποθέσεις και η πρόσκληση σε συζήτηση, σε διατύπωση απόψεων και παρατηρήσεων που απηύθυναν οι κομμουνιστές συνάντησε θετική ανταπόκριση. Σε αρκετές περιπτώσεις ήταν ήδη γνωστός ο προσανατολισμός δουλιάς που θέτει το Κόμμα. Οι κομμουνιστές ξεκαθάρισαν τη σημασία που δίνει το Κόμμα στην κατάθεση απόψεων από τους εργαζόμενους, από όλα τα λαϊκά στρώματα, νεαρής και μη, ηλικίας και ανανέωσαν το ραντεβού.

Ασφαλώς, το επόμενο διάστημα θα συνεχιστούν οι εξορμήσεις σε χώρους δουλιάς και σε γειτονιές, με στόχο να ανοίξει κουβέντα μέσα σε κάθε λαϊκή οικογένεια. Πρόκειται άλλωστε για μια δουλιά που διαρκώς θα εντείνεται μέχρι και την πραγματοποίηση της Πανελλαδικής Συνδιάσκεψης. Η οποία θα αποτελέσει πλούσια αφετηρία και παρακαταθήκη προβληματισμού και ενόψει του 9ου Συνεδρίου της ΚΝΕ.


Από νωρίς το πρωί οι Κνίτες βγήκαν στο δρόμο για τη διάδοση του
Από νωρίς το πρωί οι Κνίτες βγήκαν στο δρόμο για τη διάδοση του "Ρ" και των θέσεων για τη νεολαία

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ