Τρίτη 29 Νοέμβρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΔΗΜΟΣΙΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΟΛΠ
Κάλεσμα αντίστασης

Κάλεσμα στους εργαζόμενους του Οργανισμού Λιμένα Πειραιά (ΟΛΠ)για να στηρίξουν και με τη ψήφο τους το ψηφοδέλτιό της ώστε να αλλάξουν οι συσχετισμοί στο συνδικαλιστικό κίνημα υπέρ των ταξικών δυνάμεων, απευθύνει η Δημοσιοϋπαλληλική Ενότητα (ΔΕ) Υπαλλήλων ΟΛΠ, ενόψει των εκλογών για την ανάδειξη ΔΣ του σωματείου, και αντιπροσώπων στο συνέδριο της ΟΜΥΛΕ, που θα πραγματοποιηθούν αύριο Τετάρτη 30 Νοέμβρη και μεθαύριο Πέμπτη 1 Δεκέμβρη στους τεχνίτες - χειριστές και στους διοικητικούς - οικονομικούς υπαλλήλους αντίστοιχα.

«Ο ταξικός αγώνας είναι η μόνη γλώσσα που καταλαβαίνει η εργοδοσία» σημειώνει η παράταξη. Κεντρικά αιτήματα της ΔΕ Υπαλλήλων ΟΛΠ, μεταξύ άλλων, είναι:

  • Σύμβαση που να καλύπτει τις ανάγκες στο εισόδημά μας, με γενναίες αυξήσεις χωρίς την ανάγκη της υπερωρίας και διπλοβάρδιας.
  • Κανονισμό εργασίας που θα κατοχυρώνει και θα αναβαθμίζει τα δικαιώματά μας, τις οργανικές θέσεις πλήρους και σταθερής μόνιμης εργασίας και κάλυψη αντικειμένων με τον κανονισμό, όπου σήμερα υπάρχουν κενά.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ