Τετάρτη 21 Δεκέμβρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Μακριά ακόμα από το στόχο της κάλυψης

Στο 71,27% βρίσκεται η κάλυψη του πανελλαδικού πλάνου του ΚΚΕ

Με το βλέμμα στραμμένο στην κάλυψη του πλάνου, μπαίνουμε το τελευταίο δεκαήμερο της δίμηνης Οικονομικής Εξόρμησης. Το πανελλαδικό πλάνο του Κόμματος είναι καλυμμένο κατά 71,27% και ο στόχος των Κομματικών Οργανώσεων είναι να ενταθεί η δράση και να καταβληθούν όλες οι προσπάθειες για την τελική επιτυχία της Οικονομικής Εξόρμησης.

Με τις πρωτοπόρες οργανώσεις να βρίσκονται μια ανάσα πριν την κάλυψη των πλάνων, το βάρος δίνεται στους τρόπους, στις μεθόδους και το σχεδιασμό των Κομματικών Οργανώσεων, ώστε να μην υπάρξει ούτε μια που θα μείνει πίσω από τους στόχους που έχει καθορίσει.

Στην τελική ευθεία, εκείνο που μπαίνει ως κύριο είναι η αξιοποίηση στο έπακρο όλων των δυνατοτήτων, η εξάντληση όλων των περιθωρίων, η μαχητική μαζική δουλιά. Συστατικό στοιχείο στη δράση των κομμουνιστών είναι η αποφασιστικότητα ότι η μάχη αυτή θα λήξει με επιτυχία, ότι στις λιγοστές μέρες που απομένουν θα απευθυνθούν σε όσους εργαζόμενους δεν απευθύνθηκαν μέχρι τώρα.

Με όλες τους τις δυνάμεις, τα μέλη του Κόμματος, οι ΚΝίτες, οι φίλοι και οι οπαδοί του ΚΚΕ, δίνουν τη μάχη με αισιοδοξία και αποφασιστικότητα μέχρι την τελευταία στιγμή, μέχρι να πιάσουν τους στόχους που έχουν καθορίσει. Η παραίτηση και η απογοήτευση είναι λέξεις άγνωστες στο λεξιλόγιο των κομμουνιστών, που στη μάχη της οικονομικής ενίσχυσης του ΚΚΕ βλέπουν τη μάχη της πολιτικής του ισχυροποίησης. Της ισχυροποίησης εκείνης που θα δυναμώσει της φωνή της αντίστασης και διεκδίκησης του λαού, το φάρο υπεράσπισης των δικαιωμάτων του.


Ούτε στιγμή για χάσιμο και επανάπαυση δεν υπάρχει, ενώ η αισιοδοξία για την τελική επιτυχία της Οικονομικής Εξόρμησης Νοέμβρη - Δεκέμβρη δίνει τη μεγαλύτερη ορμή στις Κομματικές Οργανώσεις, αυτές τις τελευταίες αλλά κομβικές μέρες της εξόρμησης.

Στον πίνακα που παραθέτουμε αποτυπώνεται η κάλυψη των πλάνων των οργανώσεων Πόλης και Περιοχής. Επίσης, η ΚΝΕ έχει καλύψει το πλάνο της κατά 71,12%. Η Αχτίδα Καλλιτεχνών έχει καλύψει το 78% του πλάνου της, η ΚΟΒ «Ριζοσπάστη» το 58,83% και η ΚΟΒ «902» το 36,30%.

  • Τέταρτη και όχι δεύτερη δόση, όπως γράφτηκε εκ παραδρομής στο «Ριζοσπάτη της Κυριακής», είναι η προσφορά 1.000 ευρώ του Παναγιώτη Βαζούρα στην Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ