Σάββατο 4 Φλεβάρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Περί ... μεσαζόντων

Αποτελεί κοινό μυστικό ότι οι κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ είναι εξίσου συνένοχες για τα αδιέξοδα στα οποία οδηγήθηκε η «Ολυμπιακή Αεροπορία», καθώς υπηρέτησαν πιστά τις καταστροφικές πολιτικές της ΕΕ. Και ενώ οδήγησαν την «Ολυμπιακή Αεροπορία» στα σημερινά αδιέξοδα, πολλές φορές μέχρι σήμερα ακούσαμε από στελέχη των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ να βαφτίζουν «θετικές» τις προοπτικές για το ξεπούλημα του εθνικού αερομεταφορέα στο μεγάλο ιδιωτικό κεφάλαιο για ένα κομμάτι ψωμί.

Για «θετικές» βολιδοσκοπήσεις που έχει κάνει μέχρι σήμερα και η κυβέρνηση της ΝΔ προς αρκετούς επενδυτές, για την πώληση της «Ολυμπιακής», μίλησε χτες από το βήμα της Βουλής και ο υφυπουργός Οικονομικών Π. Δούκας, που έχει χρεωθεί από την κυβέρνηση να φέρει σε πέρας την εκποίηση της εταιρίας. Και ενώ οι κυβερνώντες έχουν αναθέσει το ξεπούλημα της «Ολυμπιακής» σε ιδιωτική εταιρία σύμβουλο - αντί αδράς αμοιβής - ο υφυπουργός υποστήριξε πως η εκποίηση θα γίνει ...«χωρίς μεσάζοντες»!

«Ο,τι είναι να γίνει θα γίνει χωρίς μεσάζοντες», υποστήριξε ο υφυπουργός. Στη συνέχεια, όμως, αναιρώντας τον εαυτό του πρόσθεσε πως «οι επενδυτές (σ.σ. δηλαδή οι υποψήφιοι αγοραστές) πρέπει να απευθύνονται απευθείας στο σύμβουλο της "Ολυμπιακής"» (δηλαδή το μεσάζοντα που έχει αναλάβει την εκποίησή της)!

Θαυμάστε τους.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ