Παρασκευή 31 Μάρτη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
Ξανά το παραμύθι των «συνεργασιών»

Το γνωστό παραμύθι της συνεργασίας με το ΚΚΕ σε ορισμένους δήμους επιμένει να διακινεί φανερά και «υπογείως» η Ρηγίλλης, αναζητώντας απεγνωσμένα «αριστερό άλλοθι» προκειμένου να αποφύγει το μαύρισμα που αξίζει στην πολιτική της - ίδια με αυτή του ΠΑΣΟΚ - στις δημοτικές εκλογές.

Η ηγεσία της ΝΔ συνεχίζει να μιλά για συνεργασία με το ΚΚΕ παρά το γεγονός ότι, εκτός των άλλων, το Κόμμα έχει πεντακάθαρη θέση, καλώντας από την πρώτη στιγμή σε «μαζική καταδίκη των ψηφοδελτίων που στηρίζουν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ με τους εταίρους τους και στους δύο γύρους».

Τη σκυτάλη στην υποδαύλιση της άθλιας φημολογίας πήρε χτες ο γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού της ΝΔ Ν. Καραχάλιος, κλείνοντας τάχα «πονηρά το μάτι» προς το ΚΚΕ. Μιλώντας στον «Αλφα 9,98», αφού ξεκαθάρισε ότι «πρώτα απ' όλα η ΝΔ στηρίζει τους δικούς της υποψηφίους στις Νομαρχίες και τις μεγάλες πόλεις της χώρας», φρόντισε να συμπληρώσει ότι «μια σειρά κατά τόπους συμμαχιών που είχαν γίνει και την προηγούμενη φορά με το ΚΚΕ δε θα έχουμε λόγο αυτή τη στιγμή να τις αντιπαρέλθουμε». Από την άλλη όμως, είπε ότι... δεν έχουν ληφθεί οριστικές αποφάσεις και παρέπεμψε στην εθνική συνδιάσκεψη της ΝΔ για την Τοπική Αυτοδιοίκηση που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη βδομάδα.

Προκειμένου να γίνει πιο πιστευτό το παραμύθι, ο Ν. Καραχάλιος δε δίστασε να παρουσιάσει το ΚΚΕ, ούτε λίγο ούτε πολύ, ως κόμμα που θαυμάζει την κυβερνητική πολιτική(!). «Βλέπει (σ.σ. το ΚΚΕ) ότι η ΝΔ, παρά τις μεγάλες διαφορές που έχουμε, προσπαθεί να κάνει κάποιες αλλαγές. Μπορεί να μην είναι όλες οι αλλαγές με τις οποίες συμφωνεί, αλλά βλέπει ότι το συντηρητικό κόμμα της χώρας είναι το ΠΑΣΟΚ και η δύναμη της αλλαγής είναι η ΝΔ»!


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ