Πέμπτη 27 Απρίλη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΑΙΝΙΩΝ

Και ακόμα

ΦΡΑΝΚ ΜΑΡΣΑΛ
Ανταρκτική: στα όρια του αδύνατου

Μια συμπαθητική περιπέτεια για μικρούς και μεγάλους, που διαδραματίζεται στο μεγαλύτερο μέρος της στην παγωμένη Ανταρκτική! Εκείνο που αξίζει να παρατηρήσουμε, αφού η ταινία βασίζεται σε αληθινή ιστορία, είναι πως σκυλιά που εγκαταλείφθηκαν μέσα στο απέραντο χιόνι κατάφεραν και επιβίωσαν, για κοντά διακόσιες μέρες! Και το σημαντικότερο, σε αντίθεση με τους ανθρώπους, η πείνα δεν τα έκανε να φάει το ένα το άλλο. Θυμάστε την περίπτωση της πτώσης ενός αεροπλάνου στις Ανδεις...

Παίζουν: Πολ Γουόλκερ, Τζέισον Μπιγκς, Μπρους Γκρίνγουντ.

ΚΡΙΣΤΟΦΕΡ ΓΚΑΝΣ
Silent hill

Και η δόση της βδομάδας! Το απαραίτητο για την ψυχική μας ισορροπία θρίλερ. Φτιαγμένο, μάλιστα, από δοκιμασμένους, στο είδος, ανθρώπους! Ημαρτον!

Η Ρόουζ βλέπει την κόρη της να αργοπεθαίνει. Τη βουτάει και τρέχει σε αναζήτηση θεραπευτή. Τα άτυχα βήματά της, όμως, και οι ανάγκες του θρίλερ κυρίως, την οδηγούν στη μυστηριώδη και έρημη πόλη που ονομάζεται «Silent Hill». Τα υπόλοιπα τα μαντεύετε!

Η κόρη της χάνεται. Το «Silent Hill», βέβαια, δεν είναι παιδική χαρά, άσε που εκεί κινδυνεύεις! Διάφορα πλάσματα ξεφυτρώνουν από το πουθενά και γίνεται το «έλα να δεις». Ενα «έλα να δεις» κατάμαυρο και τρομακτικό! Ταινία για εξαρτημένους.

Παίζουν: Ράντα Μίτσελ, Τζοντέλ Φέρλαντ, Λόρι Χόλντεν, Σον Μπιν, Ντέμπορα Κάρα Ούνγκερ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ