Πέμπτη 11 Μάη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ - ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2006
ΔΗΜΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ ΓΙΑ «ΚΛΕΙΣΤΟ» ΑΡΣΗΣ ΒΑΡΩΝ
Να αξιοποιηθεί προς όφελος των εργαζομένων

Το γυμναστήριο Αρσης Βαρών στη Νίκαια

Eurokinissi

Το γυμναστήριο Αρσης Βαρών στη Νίκαια
Τη σταθερή και ξεκάθαρη θέση που εδώ και καιρό έχει εκφράσει η δημοτική αρχή της Νίκαιας για τη δημόσια χρήση των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων προς όφελος των δημοτών και χωρίς την επιβάρυνσή τους, επανέλαβε ο δήμαρχος Νίκαιας Στέλιος Μπενετάτος κατά την πρόσφατη συνάντησή του με τον υπουργό Πολιτισμού Γ. Βουλγαράκη και τη συζήτηση που είχαν σχετικά με το αίτημα του Πανεπιστημίου Πειραιά να μεταφερθούν τμήματά του στις εγκαταστάσεις της Αρσης Βαρών.

Η παραχώρηση τμήματος των εγκαταστάσεων στο Πανεπιστήμιο Πειραιά, επισήμανε ο δήμαρχος, είναι μέσα σ' αυτή τη λογική και θα μπορούσε να είναι θετική αυτή η προοπτική με την παράλληλη προώθηση λήψης δραστικών μέτρων για κυκλοφοριακές παρεμβάσεις, διάνοιξη δρόμων για την αποσυμφόρηση του κυκλοφοριακού προβλήματος στην ευρύτερη περιοχή του Σταδίου της Αρσης Βαρών, αλλά και το σχεδιασμό της καλύτερης πρόσβασης στο χώρο με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.

Ο δήμαρχος ζήτησε, επίσης, την αξιοποίηση των ελεύθερων χώρων του Σταδίου της Αρσης Βαρών και της γύρω περιοχής, σε χώρους μαζικού αθλητισμού και αναψυχής για τους κατοίκους της πόλης και δρομολόγηση λύσης του προβλήματος των εκτός σχεδίου οικημάτων που βρίσκονται στη γειτονική περιοχή. «Στο βαθμό που προωθούνται αυτά τα μέτρα που είναι και στόχοι πάλης της Δημοτικής Αρχής», επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση του δήμου Νίκαιας, «θα επιτευχθεί η καλύτερη δυνατή αξιοποίηση του χώρου προς όφελος των εργαζομένων και της νεολαίας της περιοχής».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ