Πέμπτη 25 Μάη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ - ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2006
«ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ» ΤΥΡΝΑΒΟΥ
Ο Χρήστος Κιτσίδης υποψήφιος δήμαρχος

Ο Χρήστος Κιτσίδης είναι ο υποψήφιος δήμαρχος Τυρνάβου, με τη «Δημοκρατική Αγωνιστική Συνεργασία» (ΔΑΣ), όπως ανακοινώθηκε χτες σε συνέντευξη Τύπου, στο «Εμμανουήλειο Πνευματικό Κέντρο».

Μιλώντας ο Χρ. Κιτσίδης, υπογράμμισε ότι οι τοπικές εκλογές «έχουν σημαντικό πολιτικό χαρακτήρα με την έννοια ότι η ψήφος του λαού θα χρησιμοποιηθεί, όπως έγινε και στο παρελθόν, για να επιδοκιμαστεί η κυβερνητική πολιτική που θέλει την Τοπική Αυτοδιοίκηση συμπληρωματικό μηχανισμό έκφρασης εκείνων των πολιτικών αλλαγών που στόχο έχουν το εισόδημα, την απασχόληση, τα εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα των εργαζομένων, της μικρομεσαίας αγροτιάς και των επαγγελματοβιοτεχνών».

Οσον αφορά στη σημερινή, υποστηριζόμενη από τη ΝΔ, Δημοτική Αρχή, με δήμαρχο τον Θ. Νασίκα, κατήγγειλε ότι «με μια διαχειριστική λογική, χωρίς τόλμη και χωρίς πρόγραμμα, χειρίστηκε τα δημοτικά πράγματα» και υπογράμμισε την αναγκαιότητα αλλαγής πλεύσης στο δήμο, όπως το επιτάσσουν οι δημοκρατικά αγωνιστικές παραδόσεις των δημοτών.

Σχολιάζοντας δημοσιεύματα στον τοπικό Τύπο, όπου «κύκλοι» του ΣΥΝ εγκαλούν την παράταξη της ΔΑΣ, με βαρείς χαρακτηρισμούς, για την κριτική που άσκησε με το κείμενο της διακήρυξής της, καταγγέλλοντας ότι εκτός από αυτούς που είχαν κυβερνητική ευθύνη, οι αιρετοί εκπρόσωποι της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΝ στην ΚΕΔΚΕ και την ΕΝΑΕ συναίνεσαν στην αλλαγή του θεσμικού πλαισίου της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ο Χρ. Κιτσίδης τόνισε: «Επιστρέφουμε τους χαρακτηρισμούς ως απαράδεκτους. Εξάλλου είναι γνωστή η πολιτική διαδρομή του καθένα μας. Η κριτική ήταν συγκεκριμένη και εστιάζεται στη στάση τους στην ΚΕΔΚΕ και την ΕΝΑΕ. Τα πρακτικά των συνεδρίων και τα ψηφίσματα υπάρχουν, ας απαντήσουν σε ποια σημεία υπήρξε η διαφωνία τους».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ