Παρασκευή 2 Ιούνη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Οι λογαριασμοί του Γιακουμάτου

Εντατικό φροντιστήριο στα μαθηματικά φαίνεται ότι χρειάζεται ο υφυπουργός Απασχόλησης Γεράσιμος Γιακουμάτος. Και τούτο, όχι γιατί είναι περίοδος εξετάσεων, αλλά γιατί ζήτησε από τους γιατρούς του ΙΚΑ - που έχουν ήδη αποφασίσει απεργιακές κινητοποιήσεις - περιθώριο μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα για να λογαριάσει το κόστος της ασφάλισης των 5.500 συμβασιούχων γιατρών στο Ιδρυμα.

Βέβαια, όταν η ΝΔ ήταν στην αντιπολίτευση, ο Γεράσιμος Γιακουμάτος έταζε με το τσουβάλι στα συνέδρια των γιατρών του ΙΚΑ, ενώ στη Βουλή - όταν νομοθετούσε το ΠΑΣΟΚ - αναφωνούσε πως είναι απίστευτο να υπάρχουν ανασφάλιστοι εργαζόμενοι στο μεγαλύτερο οργανισμό της χώρας. Τώρα που βρίσκεται σε κυβερνητική θέση, «ανακάλυψε» τη ...δυσμενή δημοσιονομική κατάσταση και γύρισε τον αμανέ. Κι όχι μόνον, αφού σε απάντηση σχετικής ερώτησης της βουλευτή του ΚΚΕ Λιάνας Κανέλλη, δήλωσε ότι δεν είναι δα και δόγμα η μονιμότητα των γιατρών...

Δεν ξέχασε, λοιπόν, τις τέσσερις πράξεις της αριθμητικής ο υφυπουργός Απασχόλησης. Απλά όταν η κυβέρνηση δε θέλει να ζυμώσει ο Γεράσιμος Γιακουμάτος κοσκινάει, κάνοντας πολλαπλασιασμούς και προπάντων αφαιρέσεις στην Ασφάλιση των γιατρών του ΙΚΑ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ