Τετάρτη 4 Οχτώβρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΥΡΙΚΟΣ
Προσπάθεια έντασης του αυταρχισμού

«Συνέχεια μιας προσπάθειας που καταβάλλεται για την εκκόλαψη του φιδιού» χαρακτήρισε το προχτεσινό απαράδεκτο περιστατικό με τον αστυνομικό με τη σιδηρογροθιά, στην κινητοποίηση των εκπαιδευτικών, ο Γιώργος Μαυρίκος, υποψήφιος υπερνομάρχης με τη «Νομαρχιακή Αγωνιστική Συνεργασία».

Οπως υπογράμμισε σε δήλωση του, «το τελευταίο συμβάν δεν είναι τυχαίο ούτε κανένας πρέπει να το δει πρόχειρα και επιφανειακά. Δεν αφορά μόνο τις αντιδραστικές απόψεις ενός συνδικαλιστή από το χώρο της αστυνομίας και των σωμάτων ασφαλείας. Νομίζω ότι είναι συνέχεια μιας προσπάθειας που καταβάλλεται για την εκκόλαψη του φιδιού». Επισήμανε ότι πρόκειται για «μια προσπάθεια για ένταση του αυταρχισμού, ένταση της κρατικής βίας, μια φασίζουσα λογική και αντίληψη που στόχο έχει να κάμψει τους αγώνες των εργαζομένων και του λαϊκού κινήματος».

«Σε ό,τι αφορά το ΠΑΜΕ» - συνέχισε - «στέλνουμε σαφέστατο μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση, και προς την εργοδοσία και προς την κρατική και κυβερνητική εξουσία, στα κόμματα του δικομματισμού. Θα συνεχίσουμε να αντιπαλεύουμε αυτές τις πολιτικές, θα χτυπήσουμε τον αυταρχισμό και την κρατική βία με την ταξική ενότητα των εργαζομένων, θα αντεπιτεθούμε για τα δικαιώματα, για το σήμερα και για το μέλλον μας».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ