Τρίτη 1 Ιούλη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Τώρα ποιος θα πληρώσει;

Την Τετάρτη 18 Ιούνη, ο 47χρονος Στάθης Κορωνάκης από το Αίγιο αυτοκτόνησε μισή ώρα πριν αρχίσει η εκπομπή "Κεντρί" του "Αντένα",όπου ήταν "κατηγορούμενος" για βιασμό της 12χρονης κόρης του.

Σύμφωνα όμως με δημοσίευμα της εφημερίδας "Πρώτη" του Αιγίου, η κόρη του υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις και διαπιστώθηκε ότι δεν είχε πέσει θύμα βιασμού, αλλά ούτε και σεξουαλικής κακοποίησης.

***

Ο δικηγόρος της οικογένειας Χ. Αντωνόπουλος δήλωσε για την υπόθεση ότι "τελικά υπήρξε βιασμός στο μυαλό κάποιων ευφάνταστων, που είχε ως αποτέλεσμα να στείλει τον Κορωνάκη στον τάφο". Ο δικηγόρος είπε ακόμη ότι ο αυτόχειρας είχε ψυχολογικά προβλήματα και είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική. Αποκάλυψε επίσης ότι ο πελάτης του έπαιρνε ηρεμιστικά χάπια, τα οποία είχαν αρνητική επίδραση στη σεξουαλική του συμπεριφορά. Η υπόθεση αυτή θα εκδικάζονταν στις 3 Ιούλη.

Η "δημοσιογραφία" όμως των ριάλιτι σόου, άξια θεραπαινίδα της οποίας είναι η Νατάσα Ράγιου, όταν ανακάλυψε "λαυράκι" για την κίτρινη οθόνη, "έστησε" το "δικαστήριό" της. Ενα από τα πολλά "δικαστήρια" διαπόμπευσης που στήνει συχνά κάτω από τις ευλογίες του "Αντέννα", όπου η ανθρώπινη αξιοπρέπεια αλέθεται από τα μηχανάκια που καταγράφουν τη θεαματικότητα.

***

Πριν προλάβει ο άτυχος 47χρονος να υπερασπιστεί τον εαυτό του στο δικαστήριο, η "κ. εισαγγελεύς" στην ουσία τον καταδίκασε σε θάνατο. Η κ. Ράγιου ισχυρίστηκε ότι είχε καταγγελίες σε βάρος του. Οτι θα έβγαζε στον "αέρα" την άποψή του. Αποφάσισαν η ίδια και το κανάλι της να δημοσιοποιήσουν το θέμα για να προστατεύσουν τη μικρή. Τόση ευαισθησία είχαν που έστειλαν και κάμερες στο Αίγιο, να δει το φιλοθεάμον κοινό τα πρόσωπα όλων, να πουλήσουν...

***

Τώρα όμως που ένας άνθρωπος είναι στον τάφο και η οικογένειά του έχει διαπομπευτεί ποιος θα πληρώσει; Η Ν. Ράγιου; Ο "Αντέννα"; Οι καναλάρχες, που ποντάρουν στα ριάλιτι σόου για ακροαματικότητες; Η πολιτεία, που τους έχει αφήσει ασύδοτους; Οι καλοθελητάδες, που σέρβιραν το θέμα; Ποιος;

Γ. Α.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ