Σάββατο 12 Ιούλη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
"Ζήτω που καήκαμε"!

Μια ευφορία, που μόνο οι ίδιοι ξέρουν από ποιες ακριβώς σκοπιμότητες απορρέει, αποπνέει το κοινό ανακοινωθέν, που υπογράφεται από τον πρόεδρο της ΓΣΕΕ και τον πρόεδρο της αντίστοιχης τριτοβάθμιας τουρκικής συνδικαλιστικής οργάνωσης (TURK - IS), στο σημείο που αναφέρεται στην πρόσφατη συμφωνία της Μαδρίτης. Ετσι, οι δυο πρόεδροι εκφράζουν την "πεποίθησή τους ότι η συμφωνία ανάμεσα στον πρόεδρο της Τουρκικής Δημοκρατίας κ. Ντεμιρέλ και τον πρωθυπουργό της Ελλάδας κ. Σημίτη μπορεί να αξιοποιηθεί για την παραπέρα βελτίωση των σχέσεων των δυο χωρών προς όφελος των εργαζομένων".

Και η Ολμπράιτ; Πού είναι, βρε παιδιά, η Ολμπράιτ; Γιατί τόση... αχαριστία; Ούτε μια αναφορά στις καλές ...υπηρεσίες της για την επίτευξη μιας συμφωνίας, που ενώ θα αποτελεί στο εξής τη νέα οδυνηρή πραγματικότητα στην εξωτερική πολιτική της χώρας μας, εσείς βρίσκεται ότι θα αποβεί και προς όφελος των εργαζομένων!

Αν τα συνδικάτα των δυο χωρών "κρεμάσουν" στους δυο πρωθυπουργούς και πολύ περισσότερο στην Ολμπράιτ τα "συμφέροντα των Ελλήνων και των Τούρκων εργαζομένων", τότε "ζήτω που καήκαμε"!


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ