Πέμπτη 4 Γενάρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΟΙΞΗ
"Εκρηξη" με πυροτεχνήματα

Στην προσφιλή τακτική των πυροτεχνημάτων και των "υπερβατικών λύσεων" κατέφυγε χτες ο Αντ. Σαμαράς, προκειμένου να "συμβάλει" και αυτός, από την πλευρά του, στην αντιμετώπιση του πολιτικού προβλήματος για την αντικατάσταση του Α. Παπανδρέου.

Επιχειρώντας να δείξει ότι διαφοροποιείται και ασκεί πίεση στα υπόλοιπα κόμματα του δικομματισμού, ο Αντ. Σαμαράς έριξε το μπαλάκι στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κ. Στεφανόπουλο, τον οποίο κάλεσε να ...παραιτηθεί μετά την πάροδο του χρόνου που ο ίδιος θα εκτιμήσει ότι έχουν εκλείψει οι προϋποθέσεις για την άσκηση των καθηκόντων του. Αν δεν αποδώσει αυτή η κίνηση, ο Αντ. Σαμαράς δείχνει τη λύση των πρόωρων εκλογών.

Σε ό,τι αφορά το κόμμα του, τόνισε ότι θα απέχει από τις συνεδριάσεις της Βουλής, μέχρι να αρθεί η σημερινή πολιτική ανωμαλία, με εξαίρεση τη συζήτηση για την πρόταση μομφής.

Η ΝΔ, διά του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Δ. Σιούφα, χαρακτήρισε την κίνηση Σαμαρά επιπόλαιη και πολιτικό θεατρινισμό, η οποία, αν γινόταν δεκτή η χώρα, εκτός από πρωθυπουργό δε θα είχε και Πρόεδρο Δημοκρατίας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ