Πέμπτη 11 Γενάρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΜΟΜΦΗ ΤΟΥ ΚΚΕ ΣΤΑ ΔΙΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
ΜΑΧΗΤΙΚΟ "ΠΑΡΩΝ"
ενάντια στον αποπροσανατολισμό

Ευθύνη και υπόθεση του ΠΑΣΟΚ, να λύσει άμεσα το πρόβλημα της άμεσης αντικατάστασης του πρωθυπουργού, τόνισε στη Βουλή η Αλέκα Παπαρήγα

"Το ΚΚΕ θα ψηφίσει "παρών",που σε τελική ανάλυση σημαίνει δέσμευση για καθημερινό ΠΑΡΩΝ στην πάλη των εργαζομένων", υπογράμμισε σε σχετική δήλωσή της η Κοινοβουλευτική Ομάδα του Κόμματος στη χτεσινή συνεδρίαση της Βουλής. Εξέφρασε, ταυτόχρονα, με τη στάση της αυτή, την αποφασιστική καταδίκη της στα δικομματικά παιχνίδια της παραπλάνησης και του αποπροσανατολισμού του λαού, με αφορμή την ανάγκη αντικατάστασης του πρωθυπουργού, Α. Παπανδρέου.

"Θα είχε νόημα η πρόταση μομφής στην κυβέρνηση, σημείωσε η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα,αν υπήρχε πρόθεση από τη ΝΔ, π.χ. να θέσει σε αμφισβήτηση τις στρατηγικές επιλογές της κυβέρνησης. Αυτή την πρόταση, θα την υποστηρίζαμε χωρίς δισταγμό". Ενώ, κλείνοντας την ομιλία της, τόνισε: "Ζητάμε την άμεση αντικατάσταση του πρωθυπουργού. Είναι δικός σας πρόβλημα να το λύσετε. Δεν είναι, όμως, δικός σας πρόβλημα και δική σας υπόθεση να το αφήσετε να λιμνάσει. Δε μας αφορούν τα όποια εσωκομματικά προβλήματα. Αυτά δεν έχουν θέση, όταν πρόκειται για το ζήτημα του πρωθυπουργού. Η ευθύνη σας είναι τεράστια. Δίπλα σε όλα τα βάσανα, που έχετε σωρεύσει στον ελληνικό λαό, μην προσθέτετε κι άλλο ένα".


ΣΕΛ.  6   -   7

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ