Πέμπτη 11 Γενάρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Οικοδόμοι της ειρήνης και όχι του πολέμου

Η Ομοσπονδία Οικοδόμων καταγγέλλει τη στρατολόγηση στρατευσίμων οικοδόμων ως εθελοντών για οχυρωματικά έργα του ΝΑΤΟ στη Βοσνία

Η Ομοσπονδία Οικοδόμων καταγγέλλει με αγανάκτηση, όπως τονίζει σε σχετική ανακοίνωσή της, την αποστολή Ελλήνων στρατιωτών στη Βοσνία και ιδιαίτερα τη στρατολόγηση στρατεύσιμων οπλιτών με ειδικότητες οικοδόμου, ξυλουργού κλπ. που έχει ξεκινήσει σε μονάδες του Β Σώματος Στρατού. Η ενέργεια αυτή, τονίζεται, δείχνει ότι "ο δρόμος της υποτέλειας και υποταγής δεν έχει τελειωμό για την κυβέρνηση και ότι ο εξευτελισμός θεωρείται τίτλος επαίνου γι' αυτήν".

Η Ομοσπονδία Οικοδόμων καλεί τους στρατευμένους οικοδόμους "να "φτύσουν" στα μούτρα τους νοσηρούς και διεστραμμένους εγκεφάλους, που χρησιμοποιώντας άθλια και άτιμα μέσα, όπως το βρώμικο χρήμα και τις τιμητικές άδεις, στην ουσία ατιμωτικές, προσπαθούν να τους παγιδεύσουν στις βρώμικες επιδιώξεις τους". Και καταλήγει: "Οι οικοδόμοι θα πάνε στη Βοσνία, όχι όταν θα τους το ζητήσουν αυτοί που αδίστακτα τορπίλισαν της ειρήνη στην περιοχή αλλά όταν τους ζητήσει ο σερβικός λαός της Βοσνίας για να χτίσει την ελεύθερη πραγματικά πατρίδα του".

  • Η Επιτροπή Ειρήνης Περιστερίου διοργανώνει σήμερα,στις 6 μ.μ., πικετοφορία στον πεζόδρομο της οδού Εθνικής Αντίστασης στην πλατεία Περιστερίου.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ