Πέμπτη 11 Γενάρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Προσοχή στις... λιμουζίνες

Αυξήσεις μέχρι 77% ήταν το "δώρο" που επιφύλασσαν οι ασφαλιστικές εταιρίες στους ασφαλισμένους ΙΧήδες για το 1996. Και βέβαια, με τις απεριόριστες ευλογίες της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, που επιμένει να πίνει νερό στο όνομα της "απελευθέρωσης" και στο χώρο της ασφάλισης των οχημάτων. Μέσα σ' αυτές τις αυξήσεις περιλαμβάνεται και το "τίμημα" του υπερδιπλασιασμού του υποχρεωτικού κατώτατου ορίου ασφαλιστικής κάλυψης για υλικές ζημιές ύψους 30 εκατομμυρίων δραχμών. Λες και από εδώ και πέρα, θα εξαφανιστούν όλα τα ΙΧ που κυκλοφορούν και στους ελληνικούς δρόμους, θα προκαλούνται τροχαία ατυχήματα (και άρα πρέπει να υπάρχει και η ανάλογη ασφαλιστική κάλυψη) μόνο από... λιμουζίνες.

Για την ιστορία, μπορεί ν' αναφέρει κανείς ότι από τα περίπου 450 μοντέλα ΙΧ που κυκλοφορούν αυτή την περίοδο στη χώρα κι αν εξαιρέσουμε τα αυτοκίνητα που προτείνει η PORSCHE και η JAGUAR, με τιμές μεγαλύτερες των 30 εκατομμυρίων δραχμών πωλούνται μόνο δύο μοντέλα της BMW και της AUDI και δέκα μοντέλα της MERCENTES.

Ζήτω οι υψηλές ασφαλιστικές καλύψεις, ή επιτέλους ας σταματήσει η πρόκληση, η κοροϊδία και η απελευθέρωση της ασυδοσίας του "κράτους" των ασφαλιστικών εταιριών;


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ