Σάββατο 20 Γενάρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Πολιτικές εκδηλώσεις του ΚΚΕ
  • Ο Σπύρος Χαλβατζής,μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, πραγματοποιεί τριήμερη περιοδεία στους Νομούς Γρεβενών και Κοζάνης. Το πρόγραμμα της περιοδείας είναι το ακόλουθο:

- Σήμερα,δεύτερη μέρα της περιοδείας, στις 11 π.μ., θα παρευρεθεί σε σύσκεψη στελεχών του ΚΚΕ στην Τοπική Αυτοδιοίκηση στα γραφεία της ΚΟ Κοζάνης. Το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη στα Γρεβενά με στελέχη της ΤΑ.

- Αύριο Κυριακή,στις 11 π.μ., θα μιλήσει σε πολιτική συγκέντρωση στο δημαρχείο της Σιάτιστας και στις 5 μ.μ. σε συγκέντρωση στο Πνευματικό Κέντρο της Αιάνης.

  • Η Βόρεια Αχτίδα πραγματοποιεί εκδήλωση για την παρουσίαση του βιβλίου "Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΚΕ (περίοδος 1918 - 1949)", αύριο Κυριακή,στις 10.30 π.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο Κηφισιάς (Μυρσίνης και Διονύσου). Θα ακολουθήσει κοπή της πίτας.
  • Η ΚΟΒ Κουκακίου πραγματοποιεί συνεστίαση αύριο Κυριακή στις 9 μ.μ. στην ταβέρνα ΣΟΚΑΚΙ (Αργυρίου 6 και Βεϊκου).
  • Η ΝΕ Χανίων πραγματοποιεί συνεστίαση, αύριο Κυριακή στις 8.30 μ.μ., στο κέντρο ΜΥΡΙΟΛΗΣ στο Μακρύ Τοίχο (δίπλα από το ΙΝΚΑ). Θα μιλήσει ο Τηλέμαχος Δημουλάς,μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ. Στη διάρκεια της εκδήλωσης η ΝΕ θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα της.
  • Η ΚΟΒ Αρχάνων Ηρακλείου πραγματοποιεί συνεστίαση αύριο Κυριακή στην ταβέρνα Γιώργη Κωστάκη (πρώην ΜΟΥΡΙΕΣ) στην Πάνω Φορτέτσα.
  • Ο Γιάννης Κατσαρός,μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής του Κόμματος, πραγματοποιεί τη Δευτέρα 22 - 1 - 96 στις 10 π.μ. περιοδεία στο εργοστάσιο ΧΑΡΤΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΜΕΛ, όπου θα έχει συνάντηση με το ΔΣ του Σωματείου Εργαζομένων, τη διεύθυνση της επιχείρησης και τους εργαζόμενους.
  • Η ΚΟΒ Ν. Χαλκηδόνας πραγματοποιεί συγκέντρωση - συζήτηση με θέμα "Πολιτικές εξελίξεις και οι θέσεις του ΚΚΕ" τη Δευτέρα 22 - 1 - 96 στις 6 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο Ν. Χαλκηδόνας (Γρ. Λαμπράκη και Αγ. Αναργύρων 8). Θα μιλήσει η Φρόσω Κορτζίδου,μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ