Σάββατο 20 Γενάρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
Ακεφος...

Λόγω "κακοδιαθεσίας", δε δέχτηκε το προεδρείο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ

Ακεφος ήταν και χτες ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Α. Παπανδρέου, μία μέρα μετά την εκλογή του νέου πρωθυπουργού Κ. Σημίτη. Σημειώνεται ότι σήμερα ο τέως πρωθυπουργός κλείνει δύο μήνες ακριβώς από την εισαγωγή του στο "Ωνάσειο". Σύμφωνα με πληροφορίες, χτες το πρωί παρουσίασε χαμηλό πυρετό, 37,3 περίπου, που "έπεσε" με τη χορήγηση αντιβιοτικών, ενώ λόγω της κακοδιαθεσίας του αναβλήθηκε η προγραμματισμένη για τη 1μμ επίσκεψη του προεδρείου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ στο "Ωνάσειο", προκειμένου να του παραδώσει επισήμως τα πρακτικά της προχτεσινής συνεδρίασης.

Το τελευταίο ιατρικό δελτίο αναφέρει πως η κατάσταση της υγείας του Α. Παπανδρέου παραμένει σταθερή μετά την πλευροδεσία, δηλαδή την έκχυση σκληρυντικού υγρού στις διόδους των πνευμόνων, ώστε να μην επανασυσσωρευτεί υγρό. "Η αναπνευστική λειτουργία υποστηρίζεται περιοδικά από αναπνευστήρα - συνεχίζει το δελτίο. Υποβάλλεται σε διαδικασία αιμοκάθαρσης με τεχνητό νεφρό. Η φυσικοθεραπεία και η κινησιοθεραπεία συνεχίζονται".

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, το βράδυ της Πέμπτης αφαιρέθηκε από τον Α. Παπανδρέου ο "καθετήρας παροχέτευσης". Πρόκειται για ένα σωληνάκι που είχε τοποθετηθεί στα πλευρά, ώστε να αφαιρείται το υγρό που συγκεντρώνεται. Ακόμη, εμφανίστηκαν αιμορραγίες αγγείων στο δεξιό ημιθωράκιο, ενώ σήμερα ενδέχεται να υποβληθεί σε βρογχοσκόπηση.

Χτες από το πρωί επισκέφτηκαν τον Α. Παπανδρέου ο γιος του Γ. Παπανδρέου και ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Γ. Καψής. Ο Γ. Καψής δήλωσε πως το αποτέλεσμα της προχτεσινής ψηφοφορίας είναι αποτέλεσμα ενότητας του ΠΑΣΟΚ. Ακόμη, είπε πως κανένας δρόμος πρωθυπουργού δεν είναι σπαρμένος με ρόδα, εξέφρασε όμως τη βεβαιότητα ότι ο Κ. Σημίτης θα αντεπεξέλθει στα καθήκοντά του με τη βοήθεια όλων.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ