Τρίτη 30 Γενάρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Καμία κριτική από Εβερτ!

Στη... νοημοσύνη του ελληνικού λαού παρέδωσε ο πρόεδρος της ΝΔ Μ. Εβερτ, τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης, αποφεύγοντας ο ίδιος να προχωρήσει σε οποιαδήποτε κριτική τους! Κληθείς να σχολιάσει την ανάγνωση των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης από τον Κ. Σημίτη, ο Μ. Εβερτ, έκανε την εξής δήλωση: "Θέλω να πιστεύω ότι ο ελληνικός λαός παρακολούθησε την αγόρευση του κ. πρωθυπουργού και είμαι πεπεισμένος ότι ο ελληνικός λαός έχει νοημοσύνη και καταλαβαίνει" (! ).

Προφανώς για να διορθώσει την κατάσταση, "έβγαλε" στη συνέχεια τον γγ της ΚΟ Στ. Δήμα ο οποίος αφού επισήμανε ότι "ο κ. Σημίτης έπεισε μόνον εκείνους που ήθελαν να πειστούν", αναγνώρισε ότι "στα θεσμικά ανακάλυψε τώρα αυτά που έχει προτείνει από πολύ καιρό η ΝΔ", και κατέληξε διαπιστώνοντας ότι "ο κ. Σημίτης ούτε όραμα έδωσε, ούτε πρόγραμμα, ούτε άφησε ελπίδα στον ελληνικό λαό".

Με δημαγωγικές κορόνες υποδέχτηκε τις προγραμματικές δηλώσεις ο Αντ. Σαμαράς,ο οποίος διαπίστωσε ότι "ακούσαμε άλλη μια φορά τα ίδια από διαφορετικό στόμα" και εκτίμησε ότι η λιτότητα παραμένει λιτότητα.

  • "Αντιφατικές" χαρακτήρισε τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης, ο Δ. Τσοβόλας,μιλώντας χτες σε συγκέντρωση του νεοσυσταθέντος κόμματός του (ΔΗ. Κ. ΚΙ.), στο Περιστέρι. Οπως επισήμανε, ο πρωθυπουργός έκανε λόγο "για κοινωνικό πρόσωπο στην κυβερνητική πολιτική" ενώ παράλληλα υποστήριξε ότι "θα συνεχίσει την οικονομική πολιτική των προηγούμενων ετών", την ίδια δηλαδή που οδήγησε στη σημερινή εξαθλίωση.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ