Πέμπτη 29 Μάη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Ρεφενές...

Από τους παρευρισκόμενους, σχολιάστηκε δυσμενώς το γεγονός ότι στη συνέντευξη παραβρέθηκαν μόνο τρεις δημοσιογράφοι. Ο Λεων. Αυδής είπε πως μια συνέντευξη Τύπου είναι ένας ρεφενές. "Εμείς βάζουμε τη συνέντευξη και ο Τύπος τους δημοσιογράφους. Εμείς είμαστε εντάξει με τις υποχρεώσεις μας, οι άλλοι...".

Μιλώντας αργότερα για το θέμα, ο Νίκος Καραντηνός,ταμίας της ΕΣΗΕΑ, σημείωσε πως δε φταίνε οι δημοσιογράφοι. "Αλλοι είναι οι ένοχοι και σαν μέλος της Διοίκησης τούς καταγγέλλω ως υπεύθυνους. Αυτοί φροντίζουν να καλύπτεται δημοσιογραφικά το "τίποτα" και γυρνούν την πλάτη στα σημαντικότατα προβλήματα του Λεκανοπεδίου, που αναπτύχθηκαν σήμερα εδώ", τόνισε. Ο ίδιος επισήμανε ότι στο "Βήμα" της Κυριακής ο γνωστός δημοσιογράφος Μαρίνος πρότεινε εργοστάσιο διαχείρισης απορριμμάτων να κατασκευαστεί στη Μακρόνησο. "Αφού δεν μπόρεσαν να την ξεπουλήσουν επί Μητσοτάκη, της επιφυλάσσουν τώρα αυτό το μέλλον, σημείωσε. Δεν πρόκειται να περάσει. Είναι μνημείο της ελληνικής ιστορίας και θα αγωνιστούμε για να την προστατέψουμε".

Ο Λεων. Αυδής, πάντως, χαρακτήρισε τον Μαρίνο χρήσιμο κοινωνικά, γιατί λέει ανοιχτά όσα άλλοι υπονοούν ή λένε με μελένια λόγια.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ