Τρίτη 24 Ιούνη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ
Ημερίδα για τις συγκοινωνίες της Αττικής

Ημερίδα με θέμα τις συγκοινωνίες της Αττικής, τη σημερινή τους κατάσταση και τις προοπτικές τους πραγματοποιεί η "Νομαρχιακή Αγωνιστική Συνεργασία".Στην ημερίδα, που θα γίνει, στις 28 του Ιούνη, στο ξενοδοχείο "Τιτάνια", από τις 10 πμ μέχρι τις 3 μμ, θα κατατεθούν οι προτάσεις της παράταξης για την αντιμετώπιση των προβλημάτων των συγκοινωνιών και θα γίνουν παρεμβάσεις από εκπροσώπους φορέων.

Οπως αναφέρει, σε ανακοίνωσή της η ΝΑΣ, οι συγκοινωνίες της Αθήνας, αλλά και της ευρύτερης περιοχής της Αττικής, δεν εξυπηρετούν, αλλά ταλαιπωρούν τους εργαζόμενους και δημιουργούν τεράστια προβλήματα στο λαό. "Ολα αυτά αποτέλεσαν κατά καιρούς θέμα ποικίλων συζητήσεων και σήμερα αναδεικνύονται ως ένα από τα κυρίαρχα επίκαιρα προβλήματα. Οι συγκοινωνίες, σήμερα, δεν ικανοποιούν κανέναν, αλλά και οι μελλοντικοί σχεδιασμοί των κυβερνητικών φορέων δε φαίνεται να αντιμετωπίζουν το πρόβλημα, σε θετική κατεύθυνση", σημειώνει η ΝΑΣ.

Στην ανακοίνωση επισημαίνεται, ακόμα, ότι η ΝΑΣ, με την ίδρυση και λειτουργία του Β βαθμού Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ασχολήθηκε με το μείζον αυτό πρόβλημα, κατέθεσε προτάσεις, όχι μόνο με το Πρόγραμμά της, αλλά και στα θεσμοθετημένα όργανα της Νομαρχίας Αθήνας, όπως και σε αρμόδιους φορείς. Υπογραμμίζεται, τέλος, πως οι συγκοινωνίες έχουν άμεση σχέση με την ανάπτυξη και με κοινωνικές ανάγκες, έχουν περιβαλλοντικές επιπτώσεις και απαιτούν συγκεκριμένες απαντήσεις.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ